Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sportovi uz koje zvijezde ostaju fit i oblikuju tijelo

Sportovi uz koje zvijezde ostaju fit i oblikuju tijelo
1

Zaljubljenice u meditativno vježbanje će poput Jennifer Aniston odabrati pilates, a aktivne sportašice poput Demi Moore sjesti na bicikl

VIDEO

Meg Ryan na dan pretrči oko četiri kilometra, a zagušljive teretane zaobilazi u širokom luku, dok je Britney postala pravi ovisnik o spravama, zahvaljujući kojima opet odlično izgleda u bikiniju. Treneri znaju da ne postoje univerzalni savjeti koji će svako tijelo dovesti u formu, stoga zvijezdama tjelovježbu preporučuju prema građi tijela, životnim navikama i karakteru. Claudia Shiffer, koja bez obzira na godine i dalje izgleda nevjerojatno dobro, odabrala je pilates. Vještina koju mnogi nazivaju spojem istoka i zapada pruža unutarnji mir, ali i zamamno tijelo vretenastih mišića. Trenirate li pilates više puta na tjedan, za nekoliko tjedana ćete jasno moći vidjeti prve rezultate. - Pokreti će biti graciozniji, a držanje uspravnije - tvrdi Jennifer Aniston, zaljubljenica u pilates.
Joga, koja se kao i pilates može vježbati u dvorani ili na otvorenome, osim veće savitljivosti, znatno povećava kapacitet pluća i savjetuje se onima koji se svakodnevno suočavaju sa stresom. Ako vas polagano vježbanje tjera na zijevanje, krenite stopama Demi Moore i uzmite bicikl u ruke.
Cameron Diaz vježba ravnotežu surfajući na dasci. Za sport koji nevjerojatnom brzinom topi salo na trbuhu i rukama odlučili su se i Adam Sandler, Owen Wilson te Matthew Mconaughey.
Najljepša “prijateljica” Jennife Aniston vitku liniju može zahvaliti satovima pilatesa. Sarah J. Parker i Gwyneth Paltrow svoje vretenaste mišiće također mogu zahvaliti ovoj disciplini.
Teri Hatcher svakodnevno trči s utezima i tako sagorijeva oko 700 kalorija na sat. Joggiranje u prirodi je odlično za noge i stražnjicu, ali trbuh i ruke će se također učvrstiti.
George Clooney zna da je vježbanje u vodi efikasnije jer voda pruža čak 12 - 14 puta veći otpor od zraka. U sat vremena plivanja umjerenog tempa ćete izgubiti oko 750 kalorija.
Tenis ili badminton na plaži učvrstit će ruke i dovesti vas u formu, a pritom ćete se i dobro zabaviti. Jessica Biel preporučuje miks omiljenih aktivnosti jer vježba tako nije dosadna.
Jessica Alba je i nakon porođaja u odličnoj formi zahvaljujući tome što redovito vježba jogu i bavi se kickboxingom. Pije velike količine vode da očisti tijelo od toksina i potakne osjećaj sitosti.
Za pola sata brzog plesa, kojim se bavi i Madonna, izgubi se 180 kalorija, a vježbaju se sve mišićne skupine. Ples uz omiljenu glazbu popravlja raspoloženje i izbacuje lošu energiju.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru