Obavijesti

Lifestyle

Srebro - neprikosnoveni pobjednik na ulagačkom tržištu

Srebro - neprikosnoveni pobjednik na ulagačkom tržištu
1

Investitori su prepoznali golem potencijal cjenovnoga rasta druge najvažnije plemenite kovine. Želite li se priključiti dobitnicima?

Ako mislite da je skok cijene zlata od 25 posto na svjetskim tržištima u prvoj polovici ove godine bio iznenađujuće golem, provjerite srebro. U odnosu na siječanj 2016. godine, današnja cijena srebra viša je za 44 posto! Riječ je vjerojatno o najsnažnijem rastu bilo koje investicijske klase dostupne na svjetskom tržištu za ulaganje, uključujući i dionice.

Strelovit rast cijene srebra na svjetskim burzama prouzročen je značajnom industrijskom, ali i ulagačkom potražnjom. Srebro je metal koji ima mnoštvo nezaobilaznih primjena u brojnim industrijama. Svaki elektronički uređaj - računalo, pametni telefon ili televizor - sadrži nekoliko grama ove plemenite kovine. Bez srebra ne bismo mogli telefonirati, niti bismo mogli surfati internetom. Zbog toga je vrijednost ove kovine nemjerljiva.

Prilika za ulagače

Srebro je sve popularniji investicijski metal. Ulagači su prepoznali golem potencijal rasta cijene srebra. Kroz mnoga stoljeća, jedan gram zlata u pravilu je vrijedio između 8 i 15 grama srebra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas je, međutim, taj odnos u golemom nesrazmjeru. Za jedan gram zlata danas možete kupiti čak 65 grama srebra. Mnogi analitičari smatraju kako se taj omjer mora vratiti u povijesne okvire. A to znači da bi cijena srebra mogla rasti značajno brže nego cijena zlata. I upravo u toj činjenici mnogi ulagači vide golemu priliku.

Srebro je kroz povijest služilo srednjem sloju građanstva za male i srednje transakcije dobara i usluga. U nekim svjetskim jezicima riječ za srebro identična je riječi za novac.

Ako želite kupiti investicijsko srebro u formi srebrnih poluga i srebrnih kovanica vrhunske kvalitete i reputacije, obratite se tvrtki Tetragram projekt d.o.o. iz Zagreba. Stručnjaci vodećeg regionalnog brokera investicijskim zlatom i srebrom pomoći će vam odabrati investicijske proizvode od plemenitih kovina koji su najbolji za vaše potrebe. Za više informacija, nazovite telefonski broj 01/236-5857 ili 098-209-236, u radno vrijeme, radnim danom od 9 do 17 sati.

 

O mogućnostima kupnje, plaćanja i isporuke srebra u Hrvatskoj možete doznati više putem internetski stranica www.tetragram.hr i www.plemenit.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps