Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Stalno viđate na satu 12:12 ili samo brojeve? Evo što to znači

Stalno viđate na satu 12:12 ili samo brojeve? Evo što to znači
1

Ako često vidite broj 1212 u blizini, ili pogledate na sat uvijek u 12:12, to bi mogla biti poruka vaših anđela. Svemir vam poručuje da je vrijeme za ostvarenje najvećih želja i novi početak

VIDEO

Ako vam se svako malo u životu pojavljuje određeni uzorak brojeva, obratite pažnju na to, jer je vjerojatno riječ o poruci vaših anđela. Anđeoski brojevi pojavljuju nam se u životu kada Univerzum želi komunicirati s nama o situaciji ili okolnostima kojih nismo svjesni.

Na primjer, ako svako malo naletite na kombinaciju 1212 (na primjer kad pogledate na sat, u porukama, u voznom redu i slično), to je poruka anđela da trebate provesti više vremena sa svojom obitelji i povezani s ljudima koji su dio vas i vašeg života. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:16

Kad vidite 1212 ili 12:12, to je znak jedinstva, čistoće, ljubavi i vrline. Taj vas broj potiče da se oslobodite negativnosti u svom životu i usredotočiti se na ono pozitivno. Dakle, bez obzira s čime se suočavate, koristite pozitivne afirmacije kako biste pronašli način da svoju energiju usmjerite na ostvarenje svojih najvećih želja i ciljeva.

Svemir vam preko ovog broja želi donijeti samopouzdanje, kreativnost, nadu i mir. To je i znak da je završio jedan ciklus u vašem životu te da imate priliku započeti nove stvari od početka nove godine.

U numerologiji, broj 1 odnosi se na snagu vaših misli i mogućnost da ostvarite vaše najveće želje. To je broj koji predstavlja Božansko, dok broj 2 predstavlja snagu da pronađete energiju za suradnju, uspostavljanjem diplomacije i uspostavljanjem korisnih i smislenih odnosa. Vibracija broja 2 govori o tome da trebate imati povjerenja u Boga. To pomaže da otkrijete vašu veću svrhu u životu te da se okrenete autentičnom načinu života. 

Donosi smisao i prosperitet

Broj 1212 pomaže da uspostavite smislene odnose koji će pomoći na putu do prosperiteta. To znači mogućnost da se nađete u ljubavnoj situaciji pogodnoj za zasnivanje i odgoj obitelji, jer je to broj koji nosi vibracijsku energiju kuće i obitelji (kad ga pojednostavite on se može svesti na broj  6 jer 1 + 2 + 1 + 2 daje 6).

Numerologija: Uz ljubavni broj pronađite svoju srodnu dušu
Numerologija: Uz ljubavni broj pronađite svoju srodnu dušu

Osim toga, anđeoski broj 1212 simbolizira završetak. Broj 12 povezan je s prosincem što predstavlja kraj godine. Anđeoski broj 1212 također predstavlja 12 horoskopskih znakova, koji su cjelovita jedinica i kao takvi predstavljaju završetak životnog ciklusa. Broj 12 se također povezuje s Ribama, kao 12. znakom Zodijaka. 

Pixsell

Karta kraja i novog početka

U Tarotu, konkretno u glavnim arkanama, 12. karta je obješenog čovjeka. On također predstavlja kraj, ili pauzu, to može biti znak da se odmorite, uzmete vremena da razmislite o svom životu, reorganizirate stvari prije nego što opet krenete prema naprijed u svom životu.

Velika analiza energija: Kineska numerologija Devet zvijezda
Velika analiza energija: Kineska numerologija Devet  zvijezda

Važno je stvarno procijeniti kuda i kako želite dalje prije neko napravite sljedeći korak, to je prijelazno razdoblje i trebate biti potpuno svjesni svega oko sebe. No, u biblijskom i duhovnom smislu, taj broj nosi ponovno buđenje u bliskoj budućnosti. 

Broj 1212 vratit će vam vjeru u vaš život, mogu se dogoditi i neki snažni religiozni trenuci koji će potaknuti vaše buđenje. Taj broj ukazuje na to da ostanete vjerni Bogu čak i kad vam se čini da on ne čuje vaše molitve, jer je ovo vrijeme u kojem će se iskristalizirati rješenja koja su vam potrebna.

Poruke iz Biblije

Tri biblijska stiha čija je adresa 12:12 su u Evanđelju o Luki, poslanici Korinćanima i Rimljanima, a svaki govori o vjeri, jedinstvu i molitvi. Dakle, doista je vrijeme da vjerujete Bogu i vjerujete u njega.

- Budite radnici u nadi, strpljivi u nevolji, vjerni u molitvi, stoji u poslanici Rimljanima, stih 12:12.
- Jer će vas Duh Sveti naučiti u to vrijeme onome što biste trebali reći, kaže Evanđelje o Luki.
- Kao što tijelo, iako jedno, ima mnogo dijelova, ali svi njegovi mnogi dijelovi čine jedno tijelo, tako je i s Kristom, stoji u poslanici Korinćanima.

Anđeoska numerologija: Broj koji se ponavlja je šapat anđela
Anđeoska numerologija: Broj koji se ponavlja je šapat anđela

Značenje za ljubavni život

Broj 1212, to znači da je za vas ljubav odmah iza ugla. To je poruka vašeg vlastitog anđela čuvara kojeg ćete uskoro upoznati. Kad se pojavi taj broj, to znači da je vaša simpatija u blizini. Pravo je vrijeme da ostanete pozitivni i zaista vidite ljepotu ljubavi kojom ste okruženi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise