Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starac (75) spasio psa koji se već našao u ustima krokodila

Često se mogu čuti priče o tome koliko odani svojim vlasnicima psi znaju biti, a ova se priča od tih razlikuje samo po tome što je u njoj čovjek pokazao odanost prema psu, drugo sve je isto

Kad je Jody Ackerman otputovala na odmor, ostavila je psa Osija na Floridi kod svog oca Buddyja (75). Osi i Buddy su već dugo jako dobri prijatelji, pa nije mislila da bi se psu išta loše moglo dogoditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Buddy i zlatni retriver Osi su vrijeme na Floridi provodili u šetnjama, a starac ga je odlučio povesti i do malog jezera u blizini svoje kuće. 

Foto: screenshot/ABC Action News

Bilo je kasno poslijepodne i već se bilo smračilo, pa je Buddy već slabo vidio što se oko njih događa, a pas se uputio put jezera da obavi ono zbog čega i ide van. No, nije ni stigao dići nogu i obilježiti novi teritorij, kad je Buddy primijetio da se voda u jezeru uzburkala.

Ubrzo se čulo nešto što je starac usporedio sa zvukom eksplozije i odmah je znao što se događa i da je njegov pseći prijatelj u velikoj opasnosti.

Foto: screenshot/ABC Action News

Osi nije ni znao što ga je snašlo, a već ga je napadao dva i pol metra dugačak tropski grabežljivac koji je zubima uhvatio pseću stražnjicu, pa je ovaj je glasno zacvilio. Buddy nije namjeravao samo mirno stajati, pa je pojurio u pomoć psu, a kako kod  sebe ništa nije imao, počeo je šakama udarati 'neman iz jezera',

SKRIVENE DOBRE NAMJERE 'Najokrutniji' prijatelji su oni kojima je najviše stalo do vas

Trebalo je nekoliko dobrih, odlučnih udaraca da krokodil napokon odluči pustiti jadnog psa koji je na kraju, kao i Buddy, prošao bez ozljeda. S portala Goodfullnes, koji je prenio ovu priču, kontaktirali su tamošnja društva za zaštitu životinja, a oni su krokodila premjestili na neko sigurnije mjesto; za njega i za slučajne prolaznike, ljudske i pseće.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (7)
  • Kroki je grabežljivac, ali psi su naši vjerni prijatelji, bravo za gospodina što je spasio psa-

    23. 7. 2019,   19:05
  • dobar čovjek

    23. 7. 2019,   18:52
  • tako se to radi, bravo!

    23. 7. 2019,   20:30