Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stavite gumicu na palac na 10 minuta - dogodit će se čudo...

None Foto: Tina Kos/24sata

Radi se o fantastičnom triku koji će vas spasiti nebrojeno puta. Uvijek pri ruci imajte običnu gumicu i kada zatreba, samo je stavite oko palca - nakon 10 minuta osjetit ćete razliku

Ovdje se radi o fantastičnom triku koji pomaže kod nesanice, odnosno pomaže da utonete u dubok san za samo deset minuta. Vrlo je jednostvano.

Sve što vam je potrebno je jedna obična kuhinjska gumica. Držite je kraj kreveta i kada ne budete mogli zaspati, stavite je na korijen palca, tamo gdje se spaja s dlanom, jer se tamo nalazi točka odgovorna za dobar san.

Nemojte previše zatezati. Nakon desetak minuta osjetit ćete laganu pospanost i tada uklonite gumicu s prsta.

Ova metoda se zove - Su Jok mikro-akupunktura i orijentirana je na šake te stopala (šaka se na korejskom kaže - su, a stopalo - jok). Sigurna je pa je mogu primjenjivati i amateri kod svojih kuća. Danas se Su Jok metoda koristi najviše u Indiji, Koreji i Rusiji, prenosi Atma.

- Autor Su Jok terapije, profesor Park Jae Woo, ugledni znanstvenik i doktor tradicionalne istočne medicine, nakon dugog razdoblja kliničke prakse i vlastitih znanstvenih spoznaja otkrio je i sistematizirao nezavisni sustav liječenja „Su Jok“, preko sustava korespondencije minijaturnog tijela u šakama i stopalima - objašnjavaju na portalu magicus.info.

Pogledajte u videu gdje točno staviti gumicu:

Komentari (83)
  • znam ja gdje treba stavit gumicu :) nakon toga san zagarantiran

    10. 4. 2017,   13:09
  • Da je kojim slučajem otac od novinara koji je to napisao stavio gumicu, mi ovo danas nebi mogli čitati.

    10. 4. 2017,   13:19
  • treba samo jedan dobar seks i zaspiš ko beba..

    10. 4. 2017,   12:55