Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Stigao je drugi dio intrigantne priče o obitelji Royal

Stigao je drugi dio intrigantne priče o obitelji Royal
1

VIDEO

Autorica Erin Watt (a to je zapravo pseudonim dviju autorica koje dijele istu strast) napisala je serijal za mlade koji obožavaju i stariji. Njezini su likovi tinejdžeri koji se svakodnevno suočavaju s problemima i ljepotama odrastanja. Njezini su likovi strastveni i eksplozivni, a upravo ta energičnost donijela joj je milijune obožavatelja diljem svijeta.

„Slomljeni princ“ drugi nastavak serijala o obitelji Royal. Ta se obitelj sastoji samo od muškaraca. Tu je otac Callum Royal te njegovih petero zgodnih sinova. Dobro ste pročitali – obitelj se sastoji od šest markantnih muškaraca s velikim utjecajem u društvu. Callum je uspješan biznismen te je sinove poslao u elitnu školu koja će ih pripremiti za život. Kako su majku izgubili, u njihovu domu nastala je rupa koju je teško popuniti. U prvom smo dijelu upoznali Ellu Harper koja je u njihov svijet ušla sasvim neočekivano.

Kako je Callumu njegov najbolji prijatelj, sada preminuli Steve O'Halloran, u zadatak ostavio da se pobrine za njegovu kćer, i njezin se život potpuno promijenio. U uvodnoj smo knjizi, u „Princezi od papira“ svjedočili njihovu obostranom prilagođavanju na zajednički život, a u drugoj bismo knjizi očekivali da će sve biti malo mirnije. No nije tako.

„Slomljeni princ“ pravi je vrtlog intriga i nestabilnosti obitelji kojoj nedostaje svega osim novca. Ova se knjiga većinom bavi Reedom Royalom, koji je i najistaknutiji od braće. Njegova uloga vođe u školi narušena je nekim nemilim događajima te on sve više pada u očima zajednice. Nekoć mladić za kojim ludi svaka djevojka, Reed upada u probleme koji cijelu školu guraju prema kaosu.

Također pratimo njegovu vezu s Ellom koja je počela, ali i naprasno završila u prethodnoj knjizi. Ella je i dalje čvrsta i nepokolebljiva mlada žena koja je svjesna da je novac neće usrećiti. Njezin je život prije Royalovih bio iznimno težak. Svojega oca nikada nije upoznala, a majka joj je nedavno preminula. Ella je naučila kako se nositi s teškim situacijama. No nije naučila kako ostati smirena kada se svijet čovjeka kojeg voli više od svega počne urušavati.

Ljubitelji tinejdžerskih serija poput „Riverdalea“, „Royalsa“ i sličnih doći će na svoje. Autorice su knjige pisale s naumom da stvore modernu sapunicu koja će se na malo tvrđi način baviti odrastanjem. Tako imamo scene koje ne pripadaju klasičnoj književnosti za mlade. Brojne rubne scene seksa, drogiranja i ludih tuluma prikazane su na način koji, iako ponekad eksplicitan, ove situacije prikazuje realistično. Iz tog je razloga serijal zanimljiv i starijim čitateljima koji vole intrige i strast u svijetu u kojem je bogatstvo uobičajeno – a s njime i problemi koji ga okružuju.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku