Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stil otkriva zavodnicu, slatkicu ili moćnu ženu

None Foto: 24sata

Mišljenje o o osobi stvori se u prvih 10 sekundi nakon upoznavanja, i to isključivo na temelju izgleda, što žena može vješto iskoristiti

Bez obzira na to flertuju li s vama i poslovni partneri dok pokušavate zaključiti ugovor ili vam se muškarac obraća s “Vi” iako ga pokušavate odvući u krevet, vjerojatno je kriv prvi dojam. Mišljenje o sposobnostima i o osobi stvori se u prvih 10 sekundi nakon upoznavanja, i to isključivo na temelju izgleda. A tome prvom dojmu se teško othrvati, upozorio je psiholog Frank Barnieri. No baš zato što je toliko moćan, žene ga lako mogu iskoristi da dođu do cilja. Uz malo šminke i posjet frizeru, izgled će o njima govoriti samo ono što žele. Tako će na svečanu večeru doći kao elegantna žena, u društvu biti prijateljska slatkica, na poslu izgledati ujedno seksi i moćno, a na divljem tulumu zavoditi vamp izgledom.
ZAVODNICA: Kontrasti između naglašenih pojedinosti poput jarkih usana ili tamnih očiju u suprotnosti s raspuštenom kosom, koja divlje pada niz rame, odaju vamp zavodnicu. Takve suprotnosti ujedno vabe i plaše.
ELEGANTNA: Eleganciju ćete, prije svega, postići ako ni jedan dio ne odskače od cjeline te blagim, ali temeljitim šminkanjem. Podlogom ujednačite kožu, nakon čega slijedi bogata, ali nikako jarka šminka te ravni i tanki pramenovi.
SLATKICA: Od raščupane sjajne kose do malčice prevelikog pulovera, od blagog rumenila na obrazima do diskretno ružičasto našminkanih usana, mladoliki izgled dat će vam dojam prijateljske, komunikativne i otvorene žene. Nabacite li još i simpatičan osmijeh, ostvarit ćete svaki svoj cilj.
MOĆNA: Naglašene obrve, smiono našminkane usne te kosa koja otkriva lice, odaju moćnu odraslu ženu koja zna što želi. A takav “look” ujedno je i seksi te će malo koji muškarac odoljeti ako ga ona odluči “ugrabiti”. No samo će najhrabriji među njima preuzeti inicijativu.

Komentari (1)
  • Vitomire ti mora da si ih zaveo na tisuce kad se tako dobro kuzis u Stil koji otkriva zavodnicu, slatkicu ili moćnu ženu

    20. 9. 2007,   23:15