Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Stilske tajne majstora Tom Forda i Giorgia Armanija

Stilske tajne majstora Tom Forda i Giorgia Armanija
1

BESPRIJEKORAN "STYLING" Muškarac ne smije izgledati kao da se trudi previše, upozoravaju modni dizajneri Tom Ford i Giorgio Armani

VIDEO

Ne vjerujem u poigravanje s dužinama sakoa. Klasičan kroj i dužina sakoa muškarcu će istaknuti ramena, torzo učiniti skladnim, a noge dugim. Klasika i jednostavnost uvijek izgledaju najbolje, ističe Tom Ford, američki modni dizajner.
Među svojim favoritima ne vidi ni kratke muške jakne jer smatra da muškarci u njima straga izgledaju poput žena, a to vjerojatno nije ono što su htjeli postići. Kako bi izgledali dobro u odijelu, kaže Ford, zlatno je pravilo da ga ne nosite samo u svečanim prigodama. Treba ga nositi što češće, makar samo sako, jer ćete se jedino tako naviknuti na odijelo i osjećati dobro u njemu.
Kao "finiš" od nakita je na muškarcima dovoljna samo narukvica, preporučuje Ford. No ne smije biti glomazna, već tanka i jednostavna, a uz nju je, na istoj ruci, dopušteno nositi i sat.
Ipak i Ford i proslavljeni talijanski modni dizajner Giorgio Armani slažu se da je za dobar muški "styling" ključan osjećaj udobnosti.
- Osjećate li se udobno u onome što nosite, osjećat ćete se i izgledati samopouzdano. Tako ćete izbjeći opterećivanje izgledom zbog kojeg biste djelovali kao da se previše trudite. Razmislite što volite i inzistirajte na svom stilu - kaže Armani.




STROGI KROJEVI ODIJELA ZA SVEČANE PRILIKE
Armani smatra da je kod odabira boje odijela najbolje uzeti one koje ne izlaze iz mode, poput crne ili sive srednjih tonova.   U iznimno svečanim prilikama bolje je posegnuti za strožijim i “ukočenijim” krojevima sakoa koji naglašavaju tijelo, a ujedno i djeluju vrlo otmjeno. 

SAKOI S DVA GUMBA I BEZ PRSLUKA
Pri odabiru odijela muškarac treba birati ono što će nositi, a ne ono što će nositi njega. U prijevodu, to znači elegantan, sofisticiran i svevremenski kroj koji je uvijek bolji od trenutačne i prolazne pomodnosti, vjeruje Armani. Tako je bolji sako s dva gumba umjesto s jednim ili tri koji zahtijevaju drukčiji “styling” i košulje. Dobro je izbjeći i sakoe s ušivenim prslucima jer se teže kombiniraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'