Obavijesti

Lifestyle

Komentari 126

Što izaziva zavist drugih: Lav je šarmer, Bik ima čvrstu ruku

Što izaziva zavist drugih: Lav je šarmer, Bik ima čvrstu ruku

Svaki horoskopski znak ima neke kvalitete koje ih izdvajaju od drugih. Primjerice, Djevica je organizirana, Bik je strpljiv... No, te osobine nekima znaju biti trn u oku jer ih i oni žele imati

VIDEO

Ovan

Ovan, kao vatreni znak, je jako odlučan i zna što treba učiniti da dobije ono što želi od života. Drugi su ljubomorni na njegovu neustrašivost kada krene prema cilju jer uvijek obavi posao i ne kaje bez obzira na način na koji stigne do tog cilja.

Ovaj znak ljubomoran je na Vagu. Šarmantna Vaga uvijek pronalazi ravnotežu u svakoj situaciji i nitko se ne uvrijedi što god da proizlazi iz usta Vage, a to Ovnu ponekad može zasmetati.

Pokretanje videa...

04:19

Bik

Bik ima čvrstu ruku kada je u pitanju novac i mirno srce. Strpljenje je njegova vrlina, a drugi će biti ljubomorni na jasno utemeljen način na koji živi svoj život.

On je pak ljubomoran na Strijelca. Strijelac voli zabavu i većinu je vremena bezbrižan, a Bik bi jako želio biti takav.

Blizanci

Kada je u pitanju razgovor, nitko nije tako vješt kao Blizanac. Njihov najveći neprijatelj je dosada, tako da oni uvijek skupljaju informacije i uče nove stvari kako bi održali svoj um 'zaposlenim'.

Blizanci su ljubomorni na Bikove. Um Blizanaca vrti ideje i u stalnoj je potrazi za nečim novim. Bik se čini zadovoljnim kako samo sjedi, tada se opusti i ne brine previše, a to bi i Blizanac jako volio.

Dreamstime

Rak

Rakove 'njegovateljske' sposobnosti znače da ima stalan protok ljudi koji mu dolaze, ali i odlaze. Također, oni su ujedno i fantastični slušatelji i uvijek će ljudi tražiti kao rame za plakanje.

No oni su ljubomorni na Škorpiona. Oni su sjajni u samozaštiti i ne dopuštaju drugima da im se previše približe. Kada žele biti u miru, oni to i ostvare i ne boje se reći ljudima da trebaju malo odmora. Takav pristup je ponekad Raku zaista potreban.

Evo koja vas božanstva štite i koje je vaše oružje zavođenja
Evo koja vas božanstva štite i koje je vaše oružje zavođenja

Lav

Lav voli zabavu i uvijek je okružen obožavateljima. On se obično smije i uvijek zabavlja ljude oko sebe, i to je ono što izaziva ljubomoru.

Lav je ljubomoran na Ovna. Iako Lav ima veliki krug prijatelja, može biti prilično nesiguran. Ovan za razliku od Lava ima malo povjerenja prema ljudima i nije zabrinut što drugi misle o njemu.

Fotolia

Djevica

Djevica upravlja svojim životom. Zahvaljujući svojim impresivnim organizacijskim i planerskim sposobnostima, Djevice su na 'sjedalu vozača' i ne boje se drugima reći što mogu bolje učiniti.

Ali organizirana Djevica ljubomorna je na Ribe. Djevice imaju poprilično ozbiljan i praktičan pristup, dok Ribe spontano pristupaju životnom tijeku. Oni se problemima opterećuju kako im dolaze i kreću se poput plime i oseke.

Vaga

Povučena Vaga uvijek izbjegava dramu. Ona povezuje ljude i ispravlja nepravedne situacije, te nikada ne ignorira nepravednost.

Također, Vaga je ljubomorna na Jarca. Vagi je važno donijeti pravdu na svijet, a to može biti poprilično iscrpljujuće. Vaga bi htjela biti hladnokrvna poput Jaraca koji se radije se ne upliće u poslove drugih.

Škorpion

Vaše moći se privlačnost i intenzivan, tajanstveni pogled. Možda nećete igrati onu igru da vas je teško osvojiti, ali je očaravajuće za druge kako se pokušaju probiti do vas.

Ljubomorni ste na Vodenjaka. Vodenjak je prirodan kada je riječ o stvaranju prijatelja i njima je okružen. Škorpionu je ponekad teško približiti se, pa baš onaj intenzitet koji ljude privlači može ih i uplašiti.

Valovi masiraju tijelo i skidaju celulit, a morska voda čisti ten
Valovi masiraju tijelo i skidaju celulit, a morska voda čisti ten

Strijelac

Optimizam i sreća čini život lakšim i vama i onima oko vas. Imate nevjerojatnu sposobnost vidjeti svijet ružičastim naočalama, i ništa vas ne može 'spustiti'.

Strijelac je ljubomoran na Blizance. Znak blizanaca nema nikakvih problema s time što govori i obraćanju nekome ako osjećaju da povrijeđeno, dok strijelac ima poteškoća s tim.

Fotolia

Jarac

Pribrani Jarac može strateški ući u bilo koju situaciju ili izaći iz nje. On zna što želi, a njihova sposobnost planiranja unaprijed u kombinaciji s nagonom za uspjeh znači da ćete uvijek postići uspjeh.

Ovaj znak ljubomoran je na Raka. Rak je svima povjerljiv, dok Jarac može biti hladan i proračunat, što druge može odbiti i učiniti ih usamljenim.

Vodenjak

Vaš nedostatak je briga za ono što drugi misle. Uvijek imate povjerenje u sebe i držite se onoga u što vjerujete da je ispravno ili u to kako želite provesti svoje vrijeme.

No, ipak ste ljubomorni na Djevicu. Vaš svijet može biti kaotičan jer vaša potreba za slobodom uzrokuje pogrešno shvaćanje drugih. Djevica je ipak uvijek pod kontrolom i točno zna što želi, a vama to nedostaje.

Thinkstock

Ribe

Ribe imaju tu sposobnost da lako pokažu empatiju i razumiju ljude. One mogu imati duboke i bogate odnose bez i da to pokušavaju.

No zbog svoje osjećajnosti, ponekad im je iscrpljujuće stalno preuzimanje tuđih emocija. Lav zna kako se zabaviti, a ako od nekoga ne dobiju ono što žele, nemaju problema s nastavljanjem života. Ribe bi vrlo rade željele imate takve osobine, piše Astrology Answers.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...