Obavijesti

Lifestyle

Komentari 111

Što krasi koji znak: Jarac ima seksi tijelo, Lav kosu, Bik lice

Što krasi koji znak: Jarac ima seksi tijelo, Lav kosu, Bik lice

Vodenjak je poput Jarca prepoznatljiv po privlačnom i mišićavom tijelu, osobito u mlađoj dobi. Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama

VIDEO

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proljetne znakove koji se ističu po lijepim crtama lica. Općenito ih opisuju visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno tijelo prosječne ili ispodprosječne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve te oči, koje mogu biti blizu postavljene.

Za blagdanskim stolom: Lavu je najdraže meso, Biku desert
Za blagdanskim stolom: Lavu je najdraže meso, Biku desert

Bik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju ugodne crte lica. Glavno su im obilježje velike oči koje djeluju nevino, pa čak i dječje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni te imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a tijelo skladno s trbuhom kao kritičnim dijelom.

Blizanci

I ovaj je proljetni znak poznat po ugodnim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmijehu. Prosječne su ili iznadprosječne visine, imaju izraženu bradu te visoko postavljene jagodice. Prema izgledu djeluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog ljetnog znaka najčešće imaju besprijekoran ten i lijepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nježne. Češće su vitki nego puniji, s duljim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lijepu kosu te ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica djeluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosječnih. Obično su iznadprosječno visoki s uskim strukom te dugim nogama.

Djevica

Kao i Lavovi te Rakovi, Djevice su poznate po čistom i lijepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo "pupoljaste", a izražene oči srednje veličine u vanjskom kutu podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a tijelo sklono debljanju, osobito u gornjem dijelu.

Vaga

Ovaj jesenski znak često ima elegantne pokrete tijela te geste. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima te ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili rjeđa. Poznat su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Škorpion

Škorpioni kao i Vage imaju elegantne kretnje, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica te jakoj čeljusti. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa se znaju sjajiti, a tijelo vitko premda bez izraženih mišića.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpiona i Vage poznati po urođenim seksi kretnjama. Izraz lica im često djeluje nevino, a glava je nešto veća od prosjeka. Čelo je nešto više i veliko, a osmijeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Vodenjak

Vodenjak je poput Jarca prepoznatljiv po privlačnom i mišićavom tijelu, osobito u mlađoj dobi. Crte lica su im nježne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im zna biti veći od prosjeka. Karakteristični su i po košćatim ramenima.

Horoskop zna kakva ćete biti majka: Lavice su dramatične...
Horoskop zna kakva ćete biti majka: Lavice su dramatične...

Ribe

Poput Jarca i Vodenjaka, Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Udovi su im obično kraći, a u starijoj dobi naginju debljanju. Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji dio tijela je uži.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru