Obavijesti

Lifestyle

Komentari 81

Što uzbuđuje koji znak? Ovo su njihove ultimativne seks-tajne

Što uzbuđuje koji znak? Ovo su njihove ultimativne seks-tajne
1

Razgovor je ključan u svim vezama, ali neki će imati problema s izgovaranjem onoga što im odgovara. Zato je dobro znati što svakog muškarca i ženu u Zodijaku pali najviše

VIDEO

OVAN - Uzbuđuje ih osvajanje i podčinjavanje

Ovog kralja seksa i strasti uzbuđuje već sama pomisao na spolni akt. Izazovno se odjenite, tajanstvenim pogledom signalizirajte strast i sva će mu krv jurnuti u glavu. U duši je lovac pa ga uzbuđuje kada se partnerica poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresirana, dok je on već sav izvan sebe od želje. Dozirajte mu svoje tijelo, ne dajte mu odmah i uzbuđen će vas zgrabiti u prvom haustoru ili grmu obližnjeg parka, ne obazirući se na zabezeknute poglede obližnjih šetača.

Ovnica je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto jer voli biti zgrabljena i bačena na krevet. Mora osjetiti vašu snagu i u psihičkom i u tjelesnom smislu, no ne trpi grubost. Uzbudit će je vaša vatrenost pa prema njoj možete biti maksimalno strasni i prodorni, prebirati po njenom tijelu kao po tipkama klavira, ali pustite i pokoji jači krik strasti kako bi i sama sebi dala oduška. To je najviše uzbuđuje.

BIK - Pada na romantiku i udobnost

Pripremite stol za dvoje, upalite svijeće i pozovite muškarca Bika na večeru. Uzbudit će ga sama atmosfera, miris ukusne hrane, plamen svijeća i, dakako vi. Budite ženstveni i mazni, nahranite svog gladnog ljubavnika dobrom večerom, a potom svojom ženstvenošću i senzualnošću. Kao pokošen pada na mirise, a njegovo čulo osjeta dovoljno je oštro da između vašeg parfema osjeti i miris vaše kože. Ispustite pokoji tihi grleni zvuk žene koja se raduje njegovim rukama i virtuoznom istraživanju vašeg tijela. Uzbuđuje ga sve meko i udobno pa krevet na kojem vodite ljubav treba biti bogat jastucima i svilenim plahtama.

Da biste uzbudili boginju ljubavi, ženu Bik, budite strpljiv ljubavnik. Mazite je, dugo je pripremajte i uzbuđujte. Što joj dulje golicate maštu tajnovitim pogledom, više će vas željeti. Čaša crnog vina zagrijat će joj vrelu krv, a intiman, nježan i topao zagrljaj uz romantičnu muziku u njoj će sve više buditi vatru. Zavođenje i romantika uzbuđuju je više od samog seksa. S njom nikad ne štedite na cvijeću i sitnim poklonima, a možete joj pokloniti provokativno intimno rublje. Hrabro će ga odjenuti samo za vas.

BLIZANCI - Telefonom do vrućeg seksa

Muškarcu Blizancu probudite znatiželju. Nemojte mu otvoreno reći kakvo intimno rublje nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudit će ga već i sama pomisao da će morati, skidajući komad po komad vaše odjeće, to otkriti sam. Najviše ga uzbuđuje seks preko žice. Nazovite ga telefonom i pričajte o svojim željama. Budite otvoreni i priznajte kuda putuju vaše ruke po tijelu dok slušate njegov glas. Uzbuđen do kraja, bacit će slušalicu i dojuriti do vas. Možda nećete stići ni do spavaće sobe.

Koketnu ženu Blizanac iznimno uzbuđuje zavođenje, ali ne bilo kakvo. Prije nego uopće počnete s tjelesnim dodirima, morate je intelektualno uzbuditi. Ona voli igru riječi i umna nadmudrivanja, a kada se radi o erotskim pričicama tu je majstor od zanata. Pričajte što ćete joj sve raditi, idite u detalje, šapćite joj na uho pikantne stvari i rastopit će se od miline. I još nešto: uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

RAK - Traže čvrste dokaze ljubavi

Možete biti pravi virtuoz u seksu, ali ako muškarac Rak osjeti da mu emocionalno ne pripadate, teško ćete ga moći uzbuditi. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, najbolje blizu vode; pričajte mu o zalazu sunca i svako malo istaknite da je vaš odnos sudbinski. Romantika ga uzbuđuje, no kako kod mnogih Rakova ljubav ide kroz želudac, uzbudit ćete ga specijalitetima i dobrim vinom. Voli mirise, ali najviše one iz vaše kuhinje. I njoj treba mnogo osjećajne potpore i potvrde da muškarac kojeg voli pripada samo njoj.

Račicu uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo njenu dušu, koji dira i grli samo njeno tijelo. Morate biti nježni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost, beskrajno dugo je maziti jer se sporije zagrijava. Voda je opušta i budi joj putenost pa je odnesite u kadu punu mirisne kupke i zajedno napraviti mali gejzir strasti.

LAV - Uzbuđuje ih dominacija

Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se vaš strastveni Lav osjećati kao njegov animalni dvojnik lav - Kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim tijelom – uzbuđuje ga osjećaj dominacije. No prije toga priuštite mu božansku masažu cijelog tijela – i on voli vašu inicijativu i sočne prijedloge. Svežite mu oči tako da ne zna od kuda ćete početi. Nauljite mu kožu tijela i od vaše senzualne masaže presti će poput umiljatog mačka.

Lavicu zagrijavajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da ljepšu i poželjniju ženu niste vidjeli. Ona se mora osjećati kraljicom na pijedestalu svih vaših želja, biti ispunjenje vaših snova. Tretirajte je kao božicu ljubavi, hranite je dokazima vaše potpune naklonosti, odanosti i vjernosti. I ne zaboravite da ona voli glamur. Uzbuđuje je vaš status i ugled, ali i duboka novčarka.

DJEVICA - Treba ih znalački opuštati

Svaka tipična muška Djevica teško doživljava pravo spolno uzbuđenje. Sve radi organizirano pa tako i “ono”. Uzbuditi ga možete ako mu priredite kakvu šok - terapiju. Isprovocirajte situaciju koju od vas ni u snu ne očekuje. Možda će to biti trenutak u kojem mu dopuštate da vas otkrije kako listate pornografski časopis dok rukama lutate po svom tijelu ili kada umoran dolazi kući, umjesto ručka mu još s vrata servirajte nešto puno bolje – sebe, ali odjevenu samo u kuhinjsku pregaču. 

Nju morate naučiti kako da se opusti. Kada vodi ljubav, žena Djevica stalno razmišlja je li dovoljno privlačna i čista pa se možda u toj njenoj osobini krije razlog zašto je uzbuđuje vođenje ljubavi na oltaru čistoće - kupaonici. Odvedite je pod tuš, sapunajte njeno tijelo dok mlaz tople i hladne vode usmjeravate tamo gdje je najosjetljivija. S njom vodite ljubav ujutro dok se još nije stigla počešljati i urediti, kako bi shvatila da vam je privlačna i onda kada nije savršeno dotjerana.

VAGA - Vole udvaranja i lijepo rublje

Šarmantnu mušku Vagu uzbudit ćete zavodljivim intimnim rubljem, mirisima i decentnom šminkom. Hodat će po trepavicama svaki puta kada pored njega prođete u lelujavoj, prozirnoj spavačici u kojoj nalikujete na anđela, ali ispod koje se nazire opasno zavodljiv crni korzet koji će istaknuti sve vaše ženske atribute. Uzbudit će ga vaša kombinacije nevinog anđela i pohotne grješnice.

Pod okriljem kraljice ljubavi Venere, putena žena Vaga voli da ju se zavodi pa tu fazu udvaranja nastoji održavati u vezi što dulje. Čak i kada vas dugo godina voli i ljubi, uvijek je morate zavoditi kao na početku veze. Ta ju igra skrivača snažno uzbuđuje, ona je dušom i tijelom zavodnica i koketa. No pazite, od vas očekuje lijepe manire, nećete je impresionirati niti uzbuditi životinjskom požudom.

ŠKORPION - Strastveni i bez stimulacije

Treba li Škorpiona, kralja Erosa uopće uzbuđivati? Pohotljiv dušom i tijelom, još ćete morati razmišljati kako da se od njega obranite! Pravit će se hladan, no prije nego što uopće napravite prvi potez, pročitat će sve vaše namjere. Gdje god ga taknete (čak i slučajno) već je uzbuđen. Gutat će vas očima, skidati u mislima pa ćete i zakopčani do grla za njega uvijek biti goli. Mislite da njemu treba poticati strast s kojom bi komotno mogao opskrbiti cijeli svemir? Ne, samo mu prepustite inicijativu. Ovdje on radi, ne vi!

Ni Škorpionka nije ništa manje strastvena. Ono što je može spolno uzbuditi je naboj i dramatičnost neke situacije. Ona je vrtlog strasti i ne treba je posebno stimulirati. Za nju ste otvorena knjiga i što je više bockate pričama o sočnom seksu od kojeg se zemlja trese, sve više ste u “opasnosti” da skoči na vas i u jednom trenutku čak zamijenite uloge. Požudna, strastvena i dominantna, vladat će svim vašim čulima.

STRIJELAC - Uzbuđuje ih rizik i nemoguće situacije

Predložite mu seks u krajnje nemogućim situacijama. Računajte na njegovu animalnu prirodu u kojoj svaki pravi Strijelac prepoznaje svoje iskonsko biće. Zamislite ga kao pračovjeka koji svoju ženku vuče za kosu odvlačeći je u pećinu i s njom divlje opći. Možda će vam biti jasnije zašto ovog muškarca može uzbuditi sve ono što je drugima nezamislivo. Recite mu da je Kama Sutra dječja slikovnica, da želite da vas uzme usred bijela dana u najvećoj vrevi skriveni u nekom prolazu, gdje uvijek prijeti opasnost da budete viđeni. Bit će izvan sebe od uzbuđenja.

I žena Strijelac slična je mužjaku svog znaka. Uzbuđuje ju rizik i neizvjesnost, ona voli biti viđena na “djelu” ali i biti dovoljno zaklonjena od direktnih pogleda. U trenutku kada se nagnula kroz prozor i promatra prolaznike, približite joj se s leđa kako bi osjetila vašu namjeru. Stisnite se uz njenu pozadinu, čvrsto je držite za bokove i polagano je pripremajte za ulazak kroz vrata njenog ljubavnog raja.

JARAC - Vampiri strasti

Pohotni muškarac Jarac može vam se činiti kao da je više usredotočen na postizanje vašeg užitka, nego na svoj. Ovo je daleko od istine, on samo dobro kontrolira strasti. Da bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak jer ga odbija sve što je riskantno i egzibicionističko. Budite topli i podatni, ne pretjerujte sa šminkom – uzbudit ćete ga prirodni. Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog vampira strasti – isisat će sve vaše sokove. Nonšalantno se prošećite u potpuno prozirnoj spavaćici i oblaku finog parfema. Dojurit će za vama, doslovce trgajući i ono malo krpica što imate na sebi.

Tipična žena Jarac želi biti rob svojih strasti i nagona, ali je racijo u tome sprječava. Vrlo teško se opušta, kontrolira svoj libido i srami se svojih erotskih maštarija. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu pokušajte razbiti njen oklop suzdržanosti. Igrajte na kartu tako što ćete postaviti ogledala na zidove ili strop vaše spavače sobe. Nakon prvobitnog šoka, adrenalin bi joj mogao početi divljati po žilama.

VODENJAK - Voli seks online i "dirty talk"

Muškarca Vodenjaka ćete spolno uzbuditi originalnim prijedlozima nečega što u seksu možda još nije probao. Voli neobične situacije i okolnosti u kojima bi netko drugi radio sve ostalo – samo ne vodio ljubav. Pričajte mu kako s njim zamišljate seks u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gdje ima ljudi. Ne znači da će pristati baš na takav seks (iako sumnjamo) ali će ga već i takvi virtualni prijedlozi uzbuditi.

Vodenjačica voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može djelovati kao da je operirana od romantike. Varate se jer pojam romantike za nju ima sasvim drukčije značenje. Pošaljite joj vruću e- mail poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje, ili joj jednostavno pošaljite pismo u kojem, osim ljubavnih poruka ima opisa prizora pikantnih erotskih scena, najbolje onih koje možda s njom ispod plahte još niste isprobali. Mogla bi vas ugodno iznenaditi.

RIBE - Uzbuđuje ih jak partner

Preuzmite inicijativu u seksu jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Poznati su mu svi ženski trikovi, znat će kakvu igru igrate, ali će u njoj uživati. Prihvatit će bilo kakvu situaciju, bitno je da ste vi u njoj glavna glumica. Uđete li mu u kadu noseći na pladnju vino i dvije čaše, ili mu se s pogledom najveće kurtizane zavučete pod plahte odjevena samo u kućnu pregaču, poput divlje rijeke zaplovit će svim vašim neistraženim dubinama, obasipajući vas slapom ljubavi i strasti.

Gdje i kako god da je uzmete, žena Riba neće vam znati reći ne, nego će se kao bršljan pripiti uz vaše tijelo. Priredite joj ugodnu i toplu atmosferu, mazite je i masirajte gdje stignete (najbolje stopala) i sva će biti meka i podatna, predana u ruke ekstaze i ljubavne nirvane. Uzbuđuje je maštovit ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitirati poeziju, a u drugom trgati odjeću – no i to morate činiti umjetnički i sa stilom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku