Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Strijelci vole miješati stilove, a Ribe obožavaju morske motive

Strijelci vole miješati stilove, a Ribe obožavaju morske motive
1

Ovnovi obožavaju crvenu, Rakovi bijelu, a kod Škorpiona prevladava crna boja. Bikovi će svoj dom urediti luksuznim stvarima, dok Strijelcu uređenje nije nimalo bitno

VIDEO

Vatreni Ovan ne voli skučene prostore (21.3 - 20.4.)

Ovan kao vatreni znak obožava otvoreni prostor, jednostavne i stroge linije u jarkim bojama, poput crvene i intenzivno narančaste. Ne voli male i skučene prostore, a dom mu prije svega treba biti savršen. Uređuje ga po svom ukusu i pritom se na obazire na uvriježena pravila uređivanja. Njegov dom je nadahnut mladošću i vedrinom, ali i trofejima koje je Ovan osvojio poput diploma i pehara.

Bikovi obožavaju luksuz (21.4. - 20.5.)

Ovaj znak uvijek teži jednostavnom prostoru koji se temelji na udobnosti, luksuzu i tradiciji. Vole kombinirati prirodne boje sa zemljanim tonovima, a omiljeni materijal im je pliš. Poznati su po tome da obožavaju lijepe stvari, poput slika poznatih umjetnika jer to njihovom boravku ili spavaćoj sobi daje posebnu čar. 

Blizanci imaju vlastitu sobu za zabavu (21.5. - 21.6.)

Pošto su oni uvijek u trendu, takav treba biti i prostor u kojem borave. Obožavaju stvari koje mogu imati dvostruku namjenu, poput stolića na kotače kojeg mogu seliti iz prostorije u prostoriju. Njihovi zidovi najčešće su u žutoj ili plavoj boji kako bi uvijek imali dovoljno svjetla. Ako je moguće Blizanci će uvijek imati sobu za zabavu gdje pripremaju svoje poznate zabave.

Rakovima je najbitnija udobnost (22.6. - 22.7.)

Rakovi trebaju puno prostora za odmor i koncentraciju. Obožavaju udobne stolice i kaučeve koje pomno biraju. Boje kojima ispunjavaju svoj prostor su najčešće bijela, zelena i srebrna. Vole skupljati antikvitete koje rado izlažu na svojim policama kao i slike svoje u obitelji u mnogobrojnim srebrnim okvirima.

Lav bira eleganciju prije svega (23.7. - 22.8.)

Vatreni Lav obožava biti u središtu pozornosti, a isti je i po pitanju uređenja prostora. Njegov boravak biti će elegantan s dramatičnim namještajem, upečatljivim svjetiljkama, velikim ogledalima i renesansnim slikama. Obožavatelj je žute, zlatne i ružičaste boje jer unose svjetlo u njegov dom. Veliki je ljubitelji ogromnih komada namještaja koji dominiraju kućom.

Uredan prostor odaje Djevicu (23.8. - 23.9.)

Djevica je najbolje organizirani znak u Zodijaku. Prostor u kojem boravi prije svega treba biti uredan, jasnih linija i čist. Police s knjigama i DVD-ima uvijek su uredno posložene. Obožavaju svijetlo plavu, žutu i zelenu boju koje im donose mir i tišinu. Namještaj koji Djevice obožavaju je jednostavan i uredan, a vole ga kombinirati sa svježim cvijećem.

Vage nemaju problem s miješanjem stilova (24.9. - 23.10.)

Vaga voli uravnoteženi život te velike i otvorene prostore u kojima su svi elementi povezani. Svoju inspiraciju crpi iz Dalekog istoka, a obožava svijeće, saten i velika pozlaćena ogledala. Ne boje se miješati različite stilove. Najvažniji prostor su im spavaća soba i kupaonica koje trebaju biti prostrane kako bi u njima pronašli svoj mir.

Koža i saten za tajnovitog Škorpiona (24.10. - 21.11.)

Škorpioni vole privatnost, a njihov prostor je uvijek skriven od vanjskih pogleda. Obožavaju kožu, svilu te tamnocrvenu i crnu boju. U svom prostoru uvijek drže egzotične biljke i imaju oko za detalje koji se savršeno uklapaju s ostatkom interijera. Njihov prostor možda izgleda malen izvana, ali zapravo je velik s puno skrivenih prostorija koje Škorpionu pružaju mir.

Opušteni Strijelac voli miksati stilove i detalje (23.11. - 21.12.)

Strijelac ne voli uređivati svoj prostor jer je ležeran i s time se ne zamara previše. Zato će bez ozbira na pravila uređenja miješati stilove i detalje. Obožava mistiku pa će se u njegovim prostorijama uvijek naći svijeće i karte. Ljubitelj je drveta i sigurno će izabrati lijep i zanimljiv drveni namještaj. Ljubičasta, tirkizna i kraljevska plava najdraže su mu boje kojima pokazuje svoj veseo i razigrani duh.

Jarac je vjeran tradicionalnom uređenju (22.12. - 20.1.)

Iako je tradicionalist po pitanju uređenja, voli potrošiti na skupe tkanine prigušenih boja i stari čvrsti namještaj s puno jastuka. Njega najčešće kombinira s metalom. Tamne boje poput smeđe i zelene obožava, a najviše na stolicama i sjedećim garniturama. Velike komode upotpunjavat će finim porculanom.

Vodenjak kombinira tradiciju i moderni dizajn (21.1. - 19.2.)

Vodenjaci vole crpiti svoju inspiraciju iz određenog razdoblja te ga kombinirati s modernim dizajnom. Vole ljubičastu boju i metalni odnosno stakleni suvremeni dizajn. Preskočit će tepihe i odlučiti se za drveni pod. Cijeli prostor namjestit će na zabavan način.

Umjetničke duše, Ribe ne odustaju od morskih motiva (22.2. - 20.3.)

Ribe su velike umjetničke duše i žele maštoviti prostor u kojemu se mogu opustiti i stvarati. Obožavaju dizajnerske sobe, a njih najradije ukrašavaju morskim detaljima. Od materijala biraju svilu i baršun, a najdraži detalji su im šarmantne i i upečatljive lampe. Prostor većinom ukrašavaju vodenastim bojama poput svijetlo-plave i žute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...