Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Stylish u 60-ima: Top najbolji modni komadi - za seniorke

Modna scena je raznolika, a godine nisu važne, poruka je mnogih kuća koje žele doprijeti do što većeg broja publike. Uostalom, dobar stil nema veze s godinama, svima je dostupna ta modna formula

VIDEO

Zašto i 60-godišnjakinje ne bi bile stylish i pratile trendove, premisa je koju primjenjuje sve više brendova, a posljedica su odlični modni komadi koji i seniorkama garantiraju da će izgledati dobro. Neki odjevni komadi kao stvoreni su za klasičan stil koji nije pretjerano upadljiv, a opet se bazira na krojevima i formama koje je jednostavno kombinirati.

Dugačka vesta predstavnik je bezvremenske klasike te ga nose žene svake dobi. Idealan je u kombinaciji s hlačama i suknjama te može biti u raznim bojama, a što je boja življa, to djeluje elegantnije i modernije.

Traperice ravnoga kroja u plavoj ili crnoj varijanti idealne su za svako doba godine jer su jednostavne i pašu uz sve vrste majica, tunika i košulja. Naime, danas imamo veliki izbor krojeva traperica, no one ravne idealne su radi udobnosti i praktičnog nošenja. Kroj visokog struka vizualno produžuje noge i siluetu.

Mala crna haljina još je jedan konkretan odjevni predmet u ormaru dame koja želi biti stylish. Taj odjevni predmet na popisu je svih stilista koji predlažu bezvremensku garderobu te se postavlja u sam vrh modnog odabira za sve generacije. Može se nadograditi krznenim bolerom ili jaknom.

Sličan kompliment dobit će i najjednostavnija bijela majica. Nosi se na sakoe, dugačke kardigane i ravne traperice, ali i na svečane suknje te je odlična baza za neopterećeni, svakodnevni stil. Može se nadograditi nekom ogrlicom ili imati neki zanimljivi natpis, jer majice s porukama zanimljive osvježenje su svake garderobe.

Ako vas zanima nešto trendi, neka to budu čizmice sa životinjskim motivom. Naravno da su najpraktičnije one s niskom potpeticom i vrhom koji ide blago u špic. Mnogi dućani nude ih u prirodnim tonovima na skali od smeđe do zelene, a ako želite nešto posebno, tu su crvene i plave varijante. Modne trendove najlakše je i "najbezbolnije" pratiti kroz modne dodatke.

Od kaputa idealan je onaj u bež varijanti, koji se nosi uz sve odjevne kombinacije, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim komadima. U svakoj formi djeluje luksuzno, a možete bitati između strukiranog ili više voluminoznog.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj