Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Super trikovi sa selotejpom: Drži kravatu, čisti tipkovnicu...

None Foto: Dreamstime

Iako je "duck" tape najčvršća, za neke manje zahtjevne radnje možete upotrijebiti i običan selotejp, pa čak i "pik" traku koju obično koriste majstori za zaštitu pri bojenju zidova...

1. Držač za četkice i brtvice

Zalijepite traku na zid s dva luka, kako bi u njih mogli umetnuti pribor za osobnu higijenu. 

2. Držač vreće za smeće

Foto: RK Đakovo

Na rubu radne plohe selotejpom zalijepite vreću za smeće tako da odmah možete bacati unutra otpatke koji vam ostanu na pultu. 

3. Pokupite smeće s tipkovnice

Foto: RK Đakovo

Narežite selotejp na trake pa ih lijepite i odljepljujte s tipkovnice vašeg laptopa. Tako ćete pokupiti svu nečistoću i mrvice. Isto možete napraviti i s odjećom, ako pri ruci nemate rolu. Selotejp će s nje pokupiti svu prašinu i mucice. Također ako imate baršunaste cipele ili štikle, očistite ih na isti način. 

4. Označite si kofer

Foto: RK Đakovo

Jednostavna traka selotejpa u boji s prednje strane kofera omogućit će vam da odmah uočite koji je vaš, a ne da čekate drugi krug. 

5. Pričvrstite kravatu

Ako je vani vjetrovito ili za kravatu obično ne nosite iglu, prilijepite stražnji dio kravate za košulju - komadićem selotejpa.

6. Preslikajte fotografiju na selotejp i zalijepite

Foto: RK Đakovo

Na omiljenu fotku nalijepite selotejp pa je smjestite u toplu vodu na deset minuta. Fotografija će se preslikati, a onda ju poput naljepnice možete nalijepiti bilo gdje, pa i na šalicu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

Komentari (4)
  • Duck tape. Ako nemate love za taj, onda može i Chicken tape poslužiti. Bitno da je od peradi.

    5. 12. 2019,   12:14
  • koje gluposti. Selotejp kao prvo ne može dosegnuti proreze između rupa u tipkovnici. da bi selotejpom očistili mucice s majice trebat će vam i hrpa selotejpa i vremena, bolje ljepljivi valjak koristiti. Selotejp kao držač ičega osim papira neće trajati ni sat vremena prije nego se odljepi a naljepnica za šalicu će se skinuti i prije nego je prvi put operete. Ovo nije vrijedno naziva trikovi.

    5. 12. 2019,   11:56
  • Koji članak😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂‼️‼️‼️‼️

    5. 12. 2019,   10:41