Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Supertrik uz koji ćete uvijek znati nosite li dobar grudnjak

None Foto: Dreamstime

Izabrati pravi grudnjak je lakše reći nego napraviti. Ipak, obujam grudi se mijenja češće nego što su žene toga svjesne. On ovisi o promjenama u težini, hormonima u tijelu, vlazi...

Žene se mogu neugodno iznenaditi prilikom kupnje grudnjaka ako im veličina koju nose godinama odjednom ne odgovara. Košarice im mogu biti prevelike ili premale, a opseg dobar.

POGLEDAJTE VIDEO:

No kako biste uvijek znali jeste li odabrali dobar broj grudnjaka koristite ovu tehniku i nećete pogriješiti, ističu u Chantelleu, francuskom dućanu donjeg rublja.  

- Kad kupujete grudnjak, trebao biti biti dovoljno uzak da kad ga prvi put zakopčate na prvi red kopčica da ispod kopči možete ugurati dva prsta. S nošenjem će grudnjak olabaviti i rastegnuti se, pa ćete premiještati kopčanje na drugi pa i treći red. Kad stignete do trećeg reda kopčica, ako pod gumu možete ugurati više od dva prsta - vrijeme je da kupite novi grudnjak - otkrila je prodavačica Chantellea Nicole Kivitz za Insider.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia - Također, bitnije je prilagoditi širinu grudnjaka nego same košarice jer je guma odgovorna za 80 posto podrške - nastavlja Kivitz.

Ipak, nije dobro gledati samo jedno ili drugo, bitno je pronaći grudnjak koji će odgovarati širinom i košaricama. Idealno, žene bi trebale jednom godišnje provjeriti veličinu svojih grudi i obujam prsa.

Komentari (79)
  • E ovako to izgleda kada majka priroda ne škrtari

    29. 5. 2017,   07:29
  • stop grudnjacima sloboda sisama

    29. 5. 2017,   07:09
  • I ja sam za da zene svake godine provjere obujam prsa i velicinu sisa. Dali ste mi ideju koi poso da radim, od danas prijavljujem obrt za provjeru obujma prsa velicine sisa. Pravjervamo i sa silikonima i bez..

    29. 5. 2017,   07:30