Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Suprug me varao godinama pa me onda pokušao i otrovati...

None Foto: Internet

Sve što smo on i ja zajedno stvorili je prodao. Sad hoće i kuću dati ljubavnici pa vas molim da mi odgovorite hoću li što postići jer sam sve predala snahi

Poštovani Mevludine,  

muž mi je bio jako loš i uvijek se iskaljivao na meni. Pokušao me otrovati pa sam skupila snage i otišla od njega. Sve što smo zajedno stvorili je prodao. Sad hoće i kuću dati ljubavnici pa vas molim da mi odgovorite hoću li što postići jer sam sve predala snahi. Još me zanima hoću li u dogledno vrijeme naći srodnu dušu i kutak za starost jer se ne nadam ničemu od djece. Oni su sa mnom u dobrim odnosima i poklanjaju mi pažnju kad im dajem novac.  

šifra: oduška 

Odgovor:

Vi ste gospođo već u djetinjstvu saznali što su to patnja i bol. Život vas, nažalost, nikad nije mazio. Uvijek ste bili pod velikim teretom, kako svojim, tako i drugih obitelji. Vidim da vas je suprug ostavio i otišao ljubavnici. Bio je jako loš i zapravo je dobro što je sve tako ispalo. Uvijek Vas je maltretirao i uznemiravao. Vidim da je bio sklon lažima i porocima. Sad mu ljubavnica izvlači samo novce, a na kraju će ga i ona ostaviti. Vi ćete s njim zakonski podijeliti imovinu i osamostalit ćete se. Vidim da ćete biti mnogo bolji i veseliji kroz buduće vrijeme. Što se zdravlje tiče, vodite računa o tlaku i zglobovima. Vidim vam napredak na svim poljima. Do kraja godine vidim gospodina koji će biti pažljiv i fin. Vidim da će se tu izroditi ljubav i da ćete napokon biti sretniji te da ćete moći odahnuti i opustiti se. I vaša djeca će se s vremenom popraviti i početi vas više cijeniti. Stoga ostanite pozitivni i okrenite se prema budućnosti.  Sretno.

Thinkstock MEVLUDIN ODGOVARA Živim u blizini snahe i sina, ali oni se ponašaju kao stranci...

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Komentari (6)
  • moram i ja papir u ruke i pismo Melvudinu

    7. 4. 2019,   18:36
  • a lipo si odgojila dicu ....svaka čast

    7. 4. 2019,   16:50
  • Je baš će sve biti tako kako je reka.Biti ce onako kako je Bog odredija a ne Melvudin 😊

    7. 4. 2019,   18:54