Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Supruge' su najveći hit ljeta i jako su zabavne

'Supruge' su najveći hit ljeta i jako su zabavne

VIDEO

Lauren Weisberger zauvijek će ostati poznata po svom genijalnom romanu koji je osvježio popularni žanr chick-lita. Po njezinoj knjizi 'Vrag nosi Pradu, snimljen je hit-film o kojem se i danas priča s veseljem. Bio je to pogled iznutra na svijet modnog biznisa i medija koji prate scenu. Nemilosrdnost modnih novinara, mračna strana glamura i otkačenost likova roman su učinili nezaboravnim. Nakon te knjige, Lauren je napisala još nekoliko dobro prihvaćenih hitova, a sada nam donosi neku vrstu nastavka svojeg megahita.

U knjizi 'Supruge' (koja je kod nas objavljena kada i u Velikoj Britaniji, izdavač Stilus se potrudio biti u toku), autorica kao jednu od centralnih protagonistkinja postavlja Emily Charlton, omiljenu zloćku iz spomenutog 'Vraga'. Emily je sada poznata stručnjakinja za odnose s javnošću za brojne velike zvijezde. Svojim beskompromisnim stavom i britkim umom popela se ravno do zvijezda. No, u ovom se trenutku, u njenom poslovnom životu javljaju mlade prijetnje koje joj polako preuzimaju klijente. Hitno joj potreban neki skandal što će je vratiti na tron te povećati potražnju za njezinim uslugama.

Druge dvije junakinje romana su Emilyna stara prijateljica Miriam, te supruga ambicioznog senatora Karolina koja doživi šok kada joj on smjesti veliku aferu koja bi mogla značiti njezin pad. I upravo se to dogodi kad je optuže za vožnju u pijanom stanju u autu punom djece. Karolina se za pomoć obrati Miriam koja ima veliko odvjetničko iskustvo. Još im samo nedostaje PR-stručnjakinja koja će sve upakirati u lako probavljivu priču za javnost. A nema nikog boljeg za stvaranje bombastičnih priča od Emily.

Ovaj je roman vrlo zrelo djelo autorice koja lucidno promatra američko društvo u svim njegovim oblicima i nastranostima. Radnja se premješta iz velegradova poput New Yorka i Los Angelesa u predgrađe Greenwich. No nemojte se uplašiti da nedostaje modnih brendova i bizarnosti kakve cvjetaju u tim urbanim centrima svijeta. Ne, Greenwich je još čudniji kad zagrebete površinu i skinete sjaj s ulaštenih vila i automobila. Ondje žive obitelji s majkama koje su opsjednute svojim tijelima i plastičnom kirurgijom (nijedan dio tijela ne ostaje neoperiran). Naše se junakinje povezuju s tim ženama koje ludo tulumare, varaju muževe i piju do besvijesti – i to odmah nakon treninga joge, fitnesa i trčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što ćete saznati mnogo o najnovijim trendovima u svijetu mode, ovaj će roman vas dobro nasmijati svojim sarkastičnim pogledom na brak i majčinstvo. Centralni dio priče zauzima žensko prijateljstvo, a solidarnost i timski rad junakinja čine priču vrlo napetom jer, kada se udruže, ove tri snažna i samosvjesne žene nitko ne može zaustaviti.

Knjigu potražite u prodaji na kisocima i u svim knjižarama po cijeni od 119,00 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje