Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Danas na Chill&Grillu zaplešite uz partnere Viktorije i Kedže

Danas na Chill&Grillu zaplešite uz partnere Viktorije i Kedže

ZABAVA ZA PRAZNIK RADA Nakon velikog JoomBoos meetupa naučite plesati bachatu - sve popularniji latinoamerički ples pomalo sličan salsi i osvojite slatke poklon pakete

VIDEO

Sve do petka imate priliku posjetiti Chill&Grill, najbolji festival klope, cuge i mjuze na Bundeku. Danas, povodom Praznika rada, bogati program počinje već u 10 ujutro i traje do ponoći. 

Na velikom JoomBoosovom meetupu u Lino kućici u 16:10 možete se podružiti s omiljenim influencerima, a nakon toga, u 17 sati očekuje vas i plesno-kulinarski show by Podravka.

Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok
Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok

Naučite plesati bachatu - sve popularniji, senzualni latinoamerički ples pomalo sličan salsi. Instruktori su plesači koji podučavaju poznate u Showu "Ples sa Zvijezdama" - Helena Janjušević, plesna partnerica Damira Kedže i Marko Mrkić, uz čiju pomoć Viktorija Đonlić Rađa izvodi spektakularne nastupe u showu. Pridružite im se i osvojite slatke poklon pakete. Priključiti se mogu svi, a deset natjecatelja dobit će dva paketa Lino Nutri Balance žitarica različitih okusa, kao i Lino Ladu. 

Uz to, danas na Chill&Grillu imate priliku isprobati afrička jela s grilla. Za vas će kuhati David Skoko, kao i Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić. U kuhanju će se okušati i talentirani pjevači Dino Jelusić i Tara Thaller, a navečer stiže glazbena poslastica - koncert Soulfingersa.

Raspored pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr.

U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati afričke specijalitete. U ponudi su kobasica Boerewors, kotlet South Africa, Bunny Chow sandwich... Tu je još 12 vrhunskih restorana koji pripremaju jela sa žara. Uz to, svaki dan, sve do petka, možete uživati u Chill zoni koja je kao stvorena za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story, a najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom.

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr.

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Zagreb: Drugi dan Chill&Grill festivala na Bundeku

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja