Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Svaki znak Zodijaka ima svoj tajni način za pobijediti stres

Svaki znak Zodijaka ima svoj tajni način za pobijediti stres

Škorpionima treba seks! Ali pomaže i masaža. U principu, bilo koji tip fizičkog dodira ili aktivnosti će im odvući pažnju od stvari koje im izazivaju negativne osjećaje

VIDEO

1. Ovan

Što god radi, Ovan se tome u potpunosti predaje. Preveliko analiziranje stvari ih može dovesti do velikog umora i sumnje u same sebe. Najlakše će si pomoći ako tu beskrajnu energiju, inače umjerenu u intelektualni rad, preusmjere na fizički.

Kad se pokrenu i fizički iscrpe osjećaju i mentalno olakšanje jer će im se um napokon opustiti i dopustiti trenutke opuštanja. 

2. Bik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što god Bikovi rade, rade u cilju ugode i potrebe za osjećajem sigurnosti. Ali ponekad ni Bikovi ne mogu utjecati na okolinu koja ih svojim neumornim zahtjevima iscrpljuje.

Kad se osjećaju nesigurno i napeto trebali bi se usredotočiti na svoja osjetila, to jest najbolje im pomaže aromaterapija (kontrolirano korištenje eteričnih ulja i esencija u svrhu opuštanja), hrana jakih okusa koja će potencirati osjećaj zadovoljstva i relaksirajuća glazba koja će dopustiti njihovom umu da ode negdje daleko od njihove stresne svakodnevice. 

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

3. Blizanci

Njihova velika potreba za stimulacijama i uzbuđenjem je ponekad iscrpljujuća, a kako bi postigli osjećaj smirenja, najbolje bi im bilo da se osame. Svi trebaju vrijeme za opuštanje i obnavljanje, pa tako i Blizanci. I tu nije riječ o uzimanju godišnjeg i zaključavanju u spavaću sobe, već o 'ukradenim' trenutcima za sebe u kojima će si dopustiti da ne razmišljaju o nikome i ničemu. 

Blizanci trebaju pronaći mjesto koje ih opušta, mjesto na kojem ne moraju komunicirati ni smiješiti se, već koje će im pružiti toliko potrebnu tišinu i opuštanje. 

4. Rak

Njihova jaka intuicija i empatija često ih može navesti da preuzimaju tuđe loše raspoloženje, te ih naposljetku ostaviti iscrpljenima i u pretjeranoj želji da si udovolje kako bi se oporavili od negativnih misli koje su preuzeli od drugih. Postoji bolji način za Rakove da pronađu balans - kroz vodu.

Plivanje, kupanje u kadi, tuširanje ili odlazak na bazen u ovim hladnim mjesecima će pozitivno utjecati na njihovo raspoloženje. Očistit će se od negativne energije i tenzija koje su skupili tijekom vremena.

Njih se pazite: 5 horoskopskih znakova koji nikad ne opraštaju
Njih se pazite: 5 horoskopskih znakova koji nikad ne opraštaju

5. Lav

Ponos i visoki nivo energije ih često može dovesti do velikih razočaranja i perioda letargije koji su obilježeni pitanjem: 'Čemu to?'. Tada se povlače u svoj 'lavlji brlog', nadajući se da će ponovo pronaći sebe. Ali, tako neće ništa postići.

Odgovor na stres i loše raspoloženje je zabava. Lavovi da bi se riješili stresa i napetosti se trebaju srediti, izaći van, pjevati i plesati i potaknuti unutarnju zvijezdu da ponovo zablista. 

6. Djevica

Za tako društvenu i milostivu Djevicu nikad nitko ne bi pomislio kakav je okrutni unutarnji sudac. A najgori sudac je sama sebi. I stoga, više od bilo kojeg drugog znaka, mora se usredotočiti na svoj unutarnji mir i pronaći način kako ušutkati svojeg okrutnog kritičara.

Kratka, ali svakodnevna, meditacija ili vježbanje joge pomoći će joj u koncentraciji koja je potrebna da bi se oslobodila od svoje unutarnje teženje za savršenstvom te nadjačala svog unutarnjeg suca.

Egipatski horoskop: Jeste li uporni Amon-Ra ili hrabra Isis?
Egipatski horoskop: Jeste li uporni Amon-Ra ili hrabra Isis?

7. Vaga

Vage, poznate po tome da svima žele udovoljiti, će često na svoju štetu dati sve od sebe kako bi održale dobre odnose s ljudima i među svojim bližnjima, ne razmišljajući koliko taj napor i rad loše utječu na njihovu psihu. Najvažniji su im sklad i ravnoteža, a to uvijek mogu naći u ljepotama koje ih okružuju.

Usmjerenost na umjetnost, prirodu ili ljude i stvari koje smatraju lijepima će ih opustiti i dopustiti im da se napokon okrenu malo sebi. Stoga, ima li boljeg rješenja za nakupljeni stres od posjeta muzeju, šetnje šumom ili nečim trećim što će kod njih potaknuti divljenje?

8. Škorpion

Dreamstime

Škorpioni, proračunati i analitični će često imati problema s nakupljenom negativnom energijom i anksioznošću koje imaju tendenciju na njih ostaviti i negativne fizičke posljedice. Fizički kontakt im pomaže da izađu iz svojeg začaranog kruga prepunog stresa i da krenu u novi dan s pozitivnijom slikom i ugodnijim osjećajima.

Škorpionima treba seks! A pomaže i masaža. U principu, bilo koji tip fizičkog dodira ili aktivnosti će im odvući pažnju od stvari koje im izazivaju negativne osjećaje. 

Sanjate more ili seks s bivšim? Evo koje je značenje tih snova
Sanjate more ili seks s bivšim? Evo koje je značenje tih snova

9. Strijelac

U svim pripadnicima ovog znaka tinja žudnja za slobodom i avanturom. Istraživanje novih mjesta, upoznavanje novih ljudi i isprobavanje novih stvari će im pomoći 'napuniti baterije' i da se napokon opuste.

Putovanja, istraživanje i nova uzbuđenja su porivi s kojima su rođeni, pa kad svakodnevica stisne i kad se osjećaju da su u začaranom krugu, trebaju se obući i izaći van. Nije poanta u pripremi i planu, već tom trenutku kad se vrata iza njih zatvore i oni kreću u novu avanturu. Nije bitno je li to noćna šetnja ulicama grada ili iznenadni put do najbliže šume i potoka, uz čije zvukove će se zamisliti na najudaljenijim i neistraženim dijelovima svijeta. 

10. Jarac

Ovaj znak je poznat po svojoj potrebi da se u životu penje društvenom ljestvicom. Jarac je znak posvećen radu na sebi koji se mora stalno osjećati kao da napreduje u životu, a ponekad se u životu dogodi da čovjek za to jednostavno nema prilike. To kod Jarca potiče nezadovoljstvo, stres i tugu.

Kako bi si pomogli u ovakvim situacijama Jarci bi se trebali obući i krenuti na planinarenje. Fizički osjećaj planine, novih vrhunaca i pogleda na svijet iz druge perspektive će im udahnuti novu energiju i pomoći im fokusirati se na nove ciljeve u životu.

Vole ih izdaleka: Evo zašto se muškarci boje pametnih žena
Vole ih izdaleka: Evo zašto se muškarci boje pametnih žena

11. Vodenjak

Takav radoznalac, prepun pitanja i inovativnog duha povremeno se treba povući iz svijeta kako bi se maknuo od neograničenih mogućnosti i avantura koje vidi na svakom koraku, a u njemu pobuđuju jake emocije. 

Vodenjak se može opustiti samo ako se osami i odrekne tehnologije na neko vrijeme (po njegovoj potrebi). Vodenjaka opušta povlačenje u svoj unutarnji svijet koji će ga oraspoložiti i napuniti energijom, pogotovo ako je osama pomno izabrana, to jest ako je u pitanju neko mjesto na kojem se osjeća ugodno i sigurno. 

12. Ribe

Ribe su jako osjetljive na svoja stopala, pa kad su pod stresom ili se osjećaj umorno i iscrpljeno najbolje će im pomoći refleksologija (drevna vještina liječenja koja se temelji na refleksnim zonama koje se nalaze na stopalima, dlanovima i ušnoj školjci). 

Masaža stopala, točnije stiskanje refleksnih točaka će kod Riba potaknuti unutarnji mir i općenito optimističnije i veselije osjećaje. Tijekom tretmana će pronaći toliko potrebno vrijeme za maštanje, kojem su inače skloni, ali s brzim tempom života, imaju rijetko vremena se posvetiti svojim snovima. 

ZVIJEZDE KOJE SU POKAZALE SVE: Slikaju se u donjem rublju i ne srame se ničega

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje