Obavijesti

Lifestyle

Komentari 119

Sve više Hrvata povećava svoj penis i to bez odlaska pod nož

Sve više Hrvata povećava svoj penis i to bez odlaska pod nož
1

Zahvat se zove 'man shot', a popularan je zato što nema komplikacija ni nuspojava, a njime se penis može povećati 20 do 30 posto i u duljinu i u širinu. U Hrvatskoj košta oko 7000 kuna

VIDEO

Sve više Hrvata povećava penis i to zahvatom stručno nazvanim 'man shot'. Kako je za Večernji list rekla dr. Irijana Rajković, specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije iz klinike Medikol zahvat je popularan i zato što nema komplikacija ni nuspojava, a njime se penis može povećati 20 do 30 posto i u duljinu i u širinu. 

Ti rezultati su vidljivi nakon tri do četiri tjedna, a dolaze u obliku jačih i dužih erekcija, penis je tvrđi, dolazi do jače osjetljivosti penisa pa orgazmi mogu biti i do 2,5 puta snažniji.

Dr. Rajković rekla je da se za ovakve zahvate odlučuju osobe koje žele pojačati svoje seksualne performanse te žele povećati penis bez odlaska pod nož, imati još jače erekcije ili pojačati osjet, odnosno senzibilitet penisa, što se posebno odnosni na dijabetičare. 
Cijena ovakvog tretmana u svijetu je i do 20.000 kuna, dok u Hrvatskoij on iznosi 7000 kuna.

Kako piše Večernji list, riječ je o tretmanu matičnim stanicama i faktorima rasta koji se ubrizgavaju u penis, na točno predviđena mjesta.

– Matične stanice i faktore rasta dobivamo tako da uzmemo krv iz vene ruke, stavimo je u posebnu epruvetu, centrifugiramo po određenim protokolima, prilikom čega dobijemo "koncentrat" matičnih stanica i faktora rasta samog klijenta, koje odmah ubrizgavamo u penis, bez smrzavanja - kaže dr. Rajković. 

Radi se o prirodnom tretmanu kod kojeg se ne dodaju aditivi ni konzervansi, već se rabi isključivo klijentova krv pa nema nuspojava, komplikacija i alergijskih reakcija.  

– Tretman traje do pola sata, prilikom čega se upotrebljava lokalna anestezija, pa je tretman potpuno bezbolan – kazala je dr. Rajković za Večernji list.

POTRESNA ISPOVIJEST MAME: 'Moja mala kćer dobila je menstruaciju u busu, a reakcija nepoznatog dečka me šokirala'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam