Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi će vas hvaliti: Zamotajte najljepše poklone ovog Božića

Ekipa iz projekta Think Ink koja je osvojila srca slavljenika sa zabavnim čestitkama, osim novih božićnih čestitki, ovih blagdana pripremila je i limitirano izdanje papira i vrpci za zamatanje poklona

Odabrati sitnice za svoje najmilije, iako najslađi, ponekad i nije najlakši zadatak. Izbor je povelik, ali put do najdražih osmijeha ipak ćete najbolje naći sami. Ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink učiniti će jednostavnijim onaj završni dio – zamatanje poklona.

Foto: Promo

Božićni papir za zamatanje dolazi u atraktivnom kraft izdanju koje će se savršeno uklopiti uz svako božićno drvce, i to upravo u motivima božićnih jelki i malog fiće prepunog poklona s natpisom koji tako rado volimo čuti ''Božić je stigao!''.

Foto: Promo

Uz njega će idealno pristajati satenske vrpce u crnoj, bogato zelenoj i fuksija rozoj boji ili pak prepoznatljive pletene špagice za još rustikalnije izdanje. Poigrajte se omotavanjem, a za dodatan efekt, ubacite i koju borovu grančicu ili unesite malo boje božikovinom. 

Foto: Promo

Ako vam pak u ovo blagdansko doba pobjegne vrijeme, a događa se i najboljima, Think Ink u ponudi ima i neodoljive poklon vrećice za last minute opciju. Nitko neće znati da ste poklone kupovali u zadnji tren.

Think Ink linija za poklone čeka vas u svim BIPA prodavaonicama, dok čestitke možete potražiti u svim BIPA te odabranim TISAKmedia i Emmezeta prodavaonicama.

Za više informacija, ali i inspiracije, pratite Think Ink na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Komentari (2)
  • Ako je od drage nam osobe, zar je važno kako je umotan poklon?? Ali neka nam bude važnije ono što se ipak ne može zamotati..😉

    11. 12. 2018,   12:55
  • Više volim darivati..nekako mi bitnije da od drugih dobijem neku pažnju i sl.dar ko dar.

    11. 12. 2018,   13:03