Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije

Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije

GRILAMO DO PETKA Danas na Chill&Grillu poznati su blogeri pripremili carsko meso u bao bun pecivu, kuha chef Mišel Tokić... Atmosfera se zahuktava, a navečer počinje pravo plesno ludilo

VIDEO

Dođite na Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze na Bundeku i uživajte u internacionalnim okusima s grilla, svaki dan od 12 do 24 sata, sve do petka. Danas isprobajte specijalitete koji se na roštilju peku u Aziji.

Atmosfera se zahuktava i sve više posjetitelja uživa uz super klopu, cugu i mjuzu. U Zvijezdinom „Servisu za sendviče“ poznati su hrvatski blogeri pripremili fantastično carsko meso u u bau bun pecivu, Zvijezdin autorski recept. Radi se o tajvanskom specijalitetu s kineskim korijenima. 

- Slatkasta i mekana kineska peciva, koja su zapravo popularnija na Tajvanu nego u Kini, stavili smo deset minuta na paru da se zagriju. Carsko meso smo sporo pekli jer je tako sočnije i manje žilavo. Marinirali smo ga u mješavini soje, smeđeg šećera, svježeg đumbira, puno češnjaka i malo vode. Meso se maže marinadom i prije i tijekom pečenja. Kad se ispeče i karamelizira, nareže se na komade.  Peciva smo napunili mesom te salatom od krastavaca, mrkve i kupusa s chilli majonezom, samo malo malo začinjenom solju i paprom – objasnili su Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju i Darko Kontin s bloga Darkova web kuharica.

U 17 i 15 Podravkin chef Mišel Tokić donosi party food ideje, a od 18 sati za dobru je glazbu ponovno zadužen DJ G.O.C., koji je užario atmosferu i na početku programa. U 19:30 za vas sviraju mlade nade, novi hrvatski bend U pol' 9 kod Sabe, a u 20:45 počinje plesno ludilo uz Croshuffle.

U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati azijske specijalitete - Sweet&chill piletinu u sezamu, Teriyaki piletinu s rižom te Wok Asia, a čeka vas i slasna ponuda još 12 vrhunskih restorana. 

Sutra, na Praznik rada očekuju vas okusi Afrike. Festival svoja vrata ovaj put otvara već u 10 ujutro. Za vas će kuhati David Skoko, kao i Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić, kojima će se u 14 sati pridružiti talentirani pjevači Dino Jelusić i Tara Thaller. U 17 sati očekuje vas i plesno-kulinarski show by Podravka s plesačima Helenom Janjušević i Markom Mrkićem, a navečer prava glazbena poslastica - koncert Soulfingersa u 21 sat. Raspored pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr.

Svaki dan možete uživati u Chill zoni koja je kao stvorena za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story. Najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom, a u potpuno novoj Eco zoni upoznajte se s projektom elektromobilnosti URBAN E - prvom javnom mrežom električnih punionica, koji predstavljaju Grad Zagreb i Petrol.

Zagreb: Drugi dan Chill&Grill festivala na Bundeku

Možete se i provozati fantastičnim Mitsubishi Outlander Plug in Hybridom. U vrtnoj Pevec zoni s atraktivnim okomitim vrtovima posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora - jeste li Homo ćevapus ili Tipus za ekipus. Pic-pic pac pravi  je obiteljski čovjek koji se prilagođava ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele ili, pak, Stari žar-roštilj-majstor. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:47

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr. 

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Zagreb: Drugi dan Chill&Grill festivala na Bundeku

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro