Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi plaču: Čistači ulice tortom ganuli baku za 100. rođendan

Britanka Mercy za stoti rođendan dobila je tortu koju su joj donijeli njezini smetlari. Žena se skamenila kad je otvorila vrata i čula kako joj pjevaju "Sretan rođendan", a zatim je zaplakala

Grupa anonimnih muškaraca iz Ujedinjenog kraljevstva snimala se dok su pjevali "Sretan rođendan" omiljenoj 'mušteriji'. Umirovljenica kojoj su se obraćali imenom Mercy bila je očito dirnuta njihovom ljubaznošću te je vidjevši ih na svom pragu zaplakala od sreće, prenosi Daily Mail.

Ohrabrili su je da puhne u svjećice na torti te zaželi želju, a u šali su dodali "da poživi barem do 105. godine", dok se ona smijala. Video je na Redditu podijelio korisnik Boldstyle1, a na snimci se vide djelatnici gradske čistoće u prepoznatljivim uniformama.

PUUUNO DOBRIH ŽELJA Za 100. rođendan poželio 100 čestitki, a dobio ih čak 10.000

Prilaze vratima kuće, a nakon što su pozvonili, strpljivo čekaju da im Mercy otvori vrata, a zatim joj pjevaju.

Foto: Youtube/Screenshot

Ženu je njihova gesta očito dirnula te je ostala bez teksta, rukom je pridržala glavu dok se naslanja na štap za hodanje. Potom su zapljeskali i darovali joj tortu kako bi puhnula u svjećice, uz brižljivo pitanje osjeća li se dobro zbog iznenadnog šoka. Mnogi korisnici Reddita priznali su da su se rasplakali gledajući snimku.

Foto: youtube/screenshot

- Ne plačem, ti plačeš - napisao je jedan.

- Dobro, ja plačem - priznaje drugi.

Foto: Youtube/Screenshot

- Na poslu sam i umalo sam proplakao. Bože, ovo je tako dragocjeno - piše još jedan korisnik. Mnogi su pohvalili nesebičnost smetlara.

DIVAN DAN Preslatke blizanke proslavile 100. rođendan kao "djevojčice"

- Sjajno, dečki! Želio bih da ima više ovakvih ljudi. Toliko je usamljenih staraca kojima treba samo malo pažnje i društva - napisao je.

- Ovo je definitivno jedna od najljepših stvari koje sam vidio - piše još jedan korisnik.

Foto: Youtube/Screenshot

- Radio sam u domu umirovljenika, i nema ništa posebnije od trenutka kad korisnike iznenadiš lijepom gestom. Ne mislimo o tome često, ali za mnoge je starost teška i vjerujem da su ovoj gospođi zbilja uljepšali dan - zaključio je još jedan korisnik. Nisu objavili iz kojeg su grada čestitari, kao ni slavljenica Mercy.

Screenshot PROFESORICA Proslavila 100. rođendan i još ne želi razmišljati o mirovini
Komentari (11)
  • Jedna prelijepa gesta... Bravo za dečke!

    15. 8. 2019,   10:35
  • bravo ljudi, gesta puna dobrih želja i ljudskosti. baki sretan rođendan 🍰

    15. 8. 2019,   10:56
  • Jedni od posljednjih pravih ljudi na planetu! 👏

    15. 8. 2019,   10:37