Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Svjetske zvijezde o darovima: Najbolje i najgore što su dobili

Svjetske zvijezde o darovima: Najbolje i najgore što su dobili

Glumica Emily Mortimer koja u novom filmskom hitu 'Povratak Marry Poppins' glumi odraslu Jane Banks se sjetila kako je jednom dobila posudu za posluživanje leda zamotanu u novinski papir

VIDEO

Nekoliko svjetskih zvijezda otkrilo je koji su najbolji, a koji najgori pokloni koje su dobili za Božić. Odgovori su bili, u najmanju ruku raznoliki; od popularnih igračaka koje je nekad u životu svaki klinac poželio, pa do usisavača. 

Najbolji darovi

Redatelj i glumac filmskog hita 'A Star Is Born' (Zvijezda je rođena) Bradley Cooper se s radošću sjeća Božića kad je imao osam godina i na poklon dobio - redateljsku palicu koja mu je bila omiljeni dar te godine, a zvijezda filma 'Mary Queen of Scots' (Marija, Kraljica Škotske) Saoirse Ronan kaže da joj je vjerojatno najbolja godina bila kad je na Božić za poklon dobila darove s temom Harryja Pottera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saoirse Ronan (@ronan.saoirse)

Njen kolega sa seta, glumac Joe Alwyn je kao najbolji dar ikada izabrao veliki autić igračku, a bivši Doctor Who, David Tennant, je ispričao kako mu je na vrhu liste najboljih božićnih darova uspomena na 'odmatanje elektronske igrice iz 80-ih 'Astro Wars', koju mu je inače nedavno poklonila supruga.

- Bio sam već star, ali to mi je bio jako dirljiv trenutak - prisjetio se Tennant. 

Najgori darovi

Kad je riječ o darovima koji baš i nisu pri samom vrhu božićnih želja, glumac iz filma 'American Hustle' Alessandro Nivola je ispričao kako mu je za jedan Božić otac poklonio 'polovni usisavač'.

- Mislim da mi je htio poslati poruku - priznaje Nivola. Na nepoželjne se poklone nadovezala i glumica Leslie Mann iz filma 'This Is 40' koja je rekla da ona svako malo doživi primjer lošeg poklona, svaki put kad joj suprug pokloni putovanje na koje zapravo on želi otići.

Preskočite ih: Ovih 50 poklona nitko ne želi pronaći ispod bora
Preskočite ih: Ovih 50 poklona nitko ne želi pronaći ispod bora

Zvijezda hita 'Mary Poppins Returns' koja i igra glavnu ulogu voljene dadilje, Emily Blunt, ispričala je kako bi joj baka za poklon 'vratila poklon koji je ona poklonila njoj'. 

- Dala bi mi natrag šal od pašmine koji sam ja njoj kupila - kaže Blunt i dodaje da ju je baka s tim uvijek nasmijavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily Blunt For @Bazaaruk 🔥❤. #Emilyblunt

Objavu dijeli Emily Blunt (@emilybluntofficial)

Njena kolegica sa seta, glumica Emily Mortimer koja u Marry Poppins glumi odraslu Jane Banks, se sjetila kako je jednom dobila 'posudu za posluživanje leda zamotanu u novinski papir'. A kao i brojne kolege, i nju je nekoliko puta pred božićnim drvcem dočekao par čarapa. Da su čarape najgori poklon koji se može dobiti misli i tvorac filma 'Hamilton' Lin-Manuel Miranda koji poručuje:

- Roditelji hvala, ali čarape si znam i sam odabrati. 

Zvijezda serije 'U uredu' i hita 'Despicable Me' Steve Carell je ispričao kako je jednom dobio 'čarape s likom Djeda Božićnjaka'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aww so damn cute 💯👅💦

Objavu dijeli The Sex God🙏🍌 (@steve_john_carell)

- To je kao da ti u posjet dolazi teta koja te ni ne poznaje, ne zna čime se baviš ni što voliš pa putem, negdje na benzinskoj, uzme taj neki 'poklon'. No znate što? Treba i to cijeniti jer bar znate da je iskreno i da je kupljeno u najboljoj namjeri, iz ljubavi - zaključio je Carell kako bismo se trebali odnositi prema onim poklonima koji nas baš i ne oduševljavaju

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'