Obavijesti

Lifestyle

Komentari 117

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Rijetki su muškarci koji u erekciji ne mogu doseći veličinu koja je dovoljna za svaku ženu, a oni koji vjeruju da im nedostaje nekoliko centimetara trebaju osvijestiti druge prednosti i razvijati vještine

VIDEO

Kad se radi o veličini muškog 'alata', mnogi se drže one 'što veće, više ženske sreće', no stvari baš i ne stoje tako. Istina, može biti teže dovesti ženu do orgazma ako partner ima maloga, no rijetki su oni koji u erekciji ne mogu doseći veličinu koja je dovoljna za svaku ženu.

Na medenom mjesecu je otkrila da joj suprug ima - mikropenis
Na medenom mjesecu je otkrila da joj suprug ima - mikropenis

S druge strane, muškarci koji vjeruju da im nedostaje nekoliko najbitnijih centimetara, imaju mnoge druge prednosti, koje samo treba osvijestiti, te razvijati vještine vođenja ljubavi koje donose 'dodanu vrijednost'.

- Dobar seks je stvar komunikacije, povjerenja, prihvaćanja stvari kakve jesu i korištenja svega onog što vi i partner imate, a što vas može dovesti do vrhunca, kaže Amy Boyaijan, suosnivačica i direktorica kompanije za seksualni wellness, koja se bavi edukacijom partnera za postizanje užitka u seksu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Evo nekoliko savjeta o tehnikama i pozama koje su ona i kolege iz branše ponudili muškarcima koji misle da su 'zakinuti' kad je riječ o veličini:

Spojene žlice 

Kad žena leži na boku, a muškarac je priljubljen uz njena leđa, bokove i stražnjicu, to potiče snažan osjećaj povezanosti. Osim toga, tako se smanjuje razmak između muškog i ženskog spolnog organa, koji bi doveo do toga da mali primjerak djeluje još manje. A slobodne muške ruke bez pardona mogu prošetati preko grudi, trbuha i stimulirati ženin klitoris, što dodatno povećava zadovoljstvo. 

Sedam čimbenika koji skraćuju penis do čak 2,5 centimetra
Sedam čimbenika koji skraćuju penis do čak 2,5 centimetra

Doggy poza 

Kad muškarac priđe partnerici iza leđa i upravlja 'uzdama', to mu omogućava dublju penetraciju, dok žena naginjanjem prema naprijed ili povlačenjem prema nazad može kontrolirati brzinu, kut i dubinu pritiska.

Dodatna je prednost u mogućnosti da žena zavrti guzom, tvrde stručnjaci, a ljepoti odnosa moglo bi pridonijeti i to da okrenete glave u strnu kako bi bio moguć i kontakt očima. Pružite li ruke i njima obuhvatite ženine grudi, ili se primite stimulacije klitorisa, dojam će biti još bolji. 

Okrenuta jahačica 

U ovom slučaju žena partneru treba sjesti u krilo, ali okrenuta njemu leđima, s nogama koje su što bliže priljubljene uz tijelo, jer to omogućava stiskanje vagine. To će omogućiti da bolje osjetite partnera.

Poza ženi daje više mogućnosti da kontrolira brzinu i dubinu penetracije, a ako sve to ne pomaže, pomozite si - jastukom. Treba ga podmetnuti pod muškarčevu stražnjicu, kako bi ključan dio tijela bio malo podignut. 

Oralni seks

Većina žena koje pružaju oralni seks složit će se da je to ugodnije s partnerima koji nisu pretjerano obdareni. Naime, manje se treba koncentrirati na to da izbjegne gušenje, pa se može više posvetiti tome kako da partneru pruži veći užitak.

Imajte na umu da je i s alatom manjeg formata važno dobro ga navlažiti, kako bi akcija bila ugodnija. 

Misionarski užitak

Bedroom scene of the kissing couple

Analni seks mnogima predstavlja užitak, a on je zasigurno veći ako je penis manji. A analni seks u misionarskom položaju, dok se partneri gledaju u oči, pojačava dojam intimne povezanosti. Partnerica treba leći na leđa i privući koljena prema prsima, što će partneru omogućiti penetraciju pod savršenim uglom.

Ako je potrebno, pod ženinu stražnjicu može se podmetnuti jastučić, što će olakšati penetraciju, piše portal Health.  

Pokretanje videa...

00:28

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje