Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Tajna ljepote Jennifer Aniston: Nigdje bez kreme za sunčanje

Tajna ljepote Jennifer Aniston: Nigdje bez kreme za sunčanje

Glumica svaki dan pomiješa hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 15 i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 pa namaže lice prije izlaska iz kuće

VIDEO

Jennifer Aniston danas slavi 50. rođendan, a izgleda kao da slavi 30.. Koje su njezine tajne ljepote i kako ova slavna glumica već godinama uspijeva izgledati isto kao i kada je bila u braku s Bradom Pittom prije skoro 20 godina?

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

Njezina beauty rutina počinje čim se probudi ujutro. 

- Obično kada se probudim prvo popijem čašu tople vode s limunom. Ako zaboravim, popijem šalicu kave, nahranim pse i zatim napravim shake od jaja, malo avokada i malo kokosovog ulja koji razmažem na pšeničnom tostu. Zatim pročitam novine i idem u teretanu - nabraja glumica koja ujutro provede barem sat vremena u boksačkom ringu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim napornih treninga, jede zdravo, ali nije 'opsjednuta' time. Njezina prehrana je bogata organskim povrćem i proteinima, a trudi se i ograničiti unos mliječnih proizvoda te glutena iako nije uvijek uspješna u tome:

- Ne mogu reći da sam dugo izdržala bez mliječnih proizvoda. Razdvojiti mene i sir je zaista težak zadatak. Nije da sam bolesna, izbjegavanje glutena je za mene više stvar taštine. Prehrana bogata ugljikohidratima nije toliko dobra u smislu težine - kaže glumica koja se povremeno počasti s tjesteninom ili meksičkom hranom.

Napravite masku od kave i ulja: Brzo osvježava ‘umornu’ kožu
Napravite masku od kave i ulja: Brzo osvježava ‘umornu’ kožu

Jedan od trikova koje Jennifer koristi kako bi zadržala mladenački izgled je dodavanje praška kolagena u jutarnji smoothie, a prema glumici to čini veliku razliku.

- Obično popijem shake, s nekom vrstom čistog proteina, u koji dodam banane, borovnice, smrznute trešnje, steviju, zeleno lisnato povrće, maca prah i malo kakaa - rekla je Jennifer.

- Postoji kolagenski peptid u prahu koji obožavam i razlika je očita! Moji nokti su jači i imaju zdraviji ... kako bi to objasnila? Sjaj. To je nešto što utječe iznutra na van - objasnila je. 

Sa sobom uvijek nosi bočicu vode koja ima 700 mililitara i tijekom dana se trudi popiti barem tri do četiri boce.

Tijekom dana kožu čuva ne noseći previše šminke, a prije spavanja Jennifer ju obavezno skida. Prije spavanja svoje lice pere blago mirisnim čistačem. A nakon tuširanja tijelo namaže hidratantnom kremom za tijelo za koje tvrdi da stvarno djeluje.

Ona ističe i da je krema za zaštitu od sunca jedan od glavnih razloga zašto je njezina koža mlada i neoštećena. Naime, kad je bila mlađa, kožu je mazala raznim uljima kako bi što prije potamnila.

- Bila sam neobrazovana, kada poduzimamo sve korake da svoju kožu očuvamo zdravom i mladom, nema smisla pokušavati pocrniti - zaključuje glumica.

Beyoncein vizažist otkrio kako pravilno staviti korektor na lice
Beyoncein vizažist otkrio kako pravilno staviti korektor na lice

Iako se povremeno obožava opustiti i izležavati na suncu, kaže da uvijek nosi kremu za sunčanje. Kao najbolju ističe kremu s faktorom 50 jer, kako navodi: 

- Nije preteška i izuzetno je vlažna, a i miriše odlično. 

No glumica svakodnevno štiti svoju kožu od sunca, a ne samo ljeti. Ujutro umiva lice s čistačem, onda obično koristi toner pa serum. Zatim pomiješa hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 15 i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 kako se ne bi osjećala da lice zatrpava sa slojevima kreme.

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'