Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna velikih zavodnika je vrlo mala doza zloćestoće

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Samopouzdan stav, izražena individualnost, ali i otvoreno pokazivanje emocija tajne su uspješnog osvajanja kojima se služe slavni zločesti dečki

Muškarci s “mračnim osobinama” skloniji su čestome mijenjanju partnerica, pokazalo je istraživanje Davida Schmitata sa američkog sveučilišta Bradley u Illinoisu. Oni koji se ne prilagođavaju ženama pod svaku cijenu zrače samopouzdanjem i zanimljiviji su suprotnom spolu. To se može vidjeti i na primjeru hollywoodskih ljepotana poput, primjerice, Johnnyja Deppa, koji je zbog razuzdanog ponašanja zaradio titulu zločestog dečka. Poznat po ekscesima poput razbijanja hotelske sobe, Johnnyja su često povezivali s drogom, ali i s lijepim ženama, koje su ga slijedile u stopu. Osim seksepila, povodi za to što se našao na listi najseksi zvijezda svih vremena jesu izražena individualnost i čvrst stav. A time se može pohvaliti i Sean Penn. Bivši muž kraljice popa, Madonne, poznat je po eksplozivnoj naravi i dramatičnim obračunima s paparazzima. Ženama je privlačan jer se ne libi pokazati emocije, bilo da je riječ o bijesu ili nježnosti. Njemu ne nedostaje samopouzdanja, koje na žene djeluje poput moćnog afrodizijaka.
- Pokažete li drugima da znate što želite od života i kako ćete dati sve od sebe da to postignete, ne samo da ćete postati uspješni nego će vas i žene jednostavno obožavati - tvrde autori studije.

Popularni dečki ne suzdržavaju se od zločestih komentara i šala na ženski račun. Ako su u skladu s dobrim ukusom, podbadanje i vicevi naići će na odaziv žena koje imaju izražen smisao za humor. No pretjerate li, uvrijedit ćete ih i teško ćete dobiti drugu priliku za razgovor. To dobro zna i jedan od najvećih hollywoodskih zavodnika Colin Farrell, poznat po oštrom jeziku.

Žene vole muškarce koji se osjećaju ugodno i opušteno u njihovu društvu, a privlačni su im i “vječni dječaci”, poput Hugha Granta, Harrisona Forda ili Colina Farrella, koji su uvijek spremni za akciju. Prijateljski pristup uvijek mnogo bolje prolazi od predatorskog lova jer će vas žene brzo raskrinkati. Suviše izravnom zavođenju često nedostaje stila, pa zato nije omiljen.

Živjeti punim plućima znači ne obazirati se na društvena pravila i tuđa mišljenja. No ipak pripazite kako ne biste zbog temperamenta prekršili zakon, poput glumačkih ljepotana Charlieja Sheena i Bena Afflecka, koji su punili novinske stupce zbog ekscesa s drogom, kockom i prostitucijom. Ako je čvrst stav u granicama lijepog ponašanja, svidjet će se ženama koje znaju što žele.

Uvijek vjeruj nagonima i vlastitom iskustvu, tvrdi glumačka zvijezda Sean Penn. To je odličan savjet za bildanje samopouzdanja. Nitko se ne rađa sa čvrstim stavom, ali ga, na sreću, možemo izvježbati. Dovoljno je ustrajati u zadanim ciljevima i ne odustajati bez obzira na poteškoće. Tako je najlakše doći do uspjeha i unutarnjeg zadovoljstva, što magnetski djeluje žene.

Komentiraj, znaš da želiš!