Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna za savršen striptiz: Što sporije i senzualnije - to bolje!

Najvažnija stvar je izvesti striptiz bez ikakve žurbe, uz puno seksi pokreta i još više senzualnog plesa. Pokažite dio tijela partneru, pa ga opet pokrijte, okolišajte kao da se sramite kaže Morgan

Prakticirajte siguran seks, ali pobrinite se dobro ga začiniti igricama kako biste se dobro zabavili, kaže autorica knjige.

- Kako biti zločest? Za početak, uživajte u seksu. Ostavite svjetlo upaljeno i isprobajte mnogo različitih poza. Recite partneru što vam se sviđa i što biste željeli isprobati - ističe Morgan. Želi potaknuti ljude da probaju seks sa zavezanim očima.

Foto: Promo

- Nećete znati kad će vas partner dodirnuti i čime. To mogu biti usne, pero, kockica leda ili nešto drugo, a uzbudljivo je koncentrirati se na druga osjetila kako biste uživali - kaže autorica i dodaje da je striptiz odlična ideja.

KNJIGA DANA Spas za nove majke: Seks puni energijom i tjera monotoniju

- Najvažnija stvar je ne žuriti. Polako se skidajte, pokažite dio tijela partneru, pa ga opet pokrijte, okolišajte kao da se sramite. Pokušajte zauzimati seksi poze i zavodnički promatrati partnera te povremeno polako obližite usne, udarite se po stražnjici i namignite. Predlaže i zanimljivu igru za parove koji žele kreativan seks.

KNJIGA DANA Tajna bliskosti u ljubavnoj vezi: Dragi, molim te upali svjetlo...

- Cilj je seksati se po cijelom domu. U svakoj prostoriji odaberite jednu stvar s kojom ćete se igrati. Upotrijebite maštu! Naginjanje preko stola se ne broji. U kuhinji to ne bi trebalo predstavljati problem jer se možete poslužiti kockicama leda da biste se uzbudili, rastopljenom čokoladom koju možete polizati jedno s drugog... - kaže Morgan.

Komentari (113)
  • Znam sto ja mogu napraviti.Poleci je na kuhinjski stol i polako je lizat.....mmmmm😀

    30. 11. 2018,   17:30
  • Tko pise clanak o ovakvim temama trebao bi to pokazati i u videu...

    30. 11. 2018,   17:29
  • Ma nek on pokaže šta zna i ume . Lako ću se ja smeškati i uživati . Hahahahaaaa

    30. 11. 2018,   18:28