Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajne slavnih zvijezda za nezaboravan prvi izlazak

None Foto: Pixsell

U preglasnom klubu nemoguće je opustiti se. Zato je glumica Jessica Alba na prvi spoj s mužem Cashom Warrenom otišla biciklom u vožnju prirodom.

Prva dama Amerike dugo je odolijevala čarima mladog Baracka jer ga je smatrala štreberom. No kad je napokon pristala na spoj, oborio ju je s nogu:
- Najprije me odveo u Art Institut u Chicagu i fascinirao znanjem o umjetnosti, a nakon toga otišli smo na ručak u restoran gdje su svirali jazz. U šetnji me nasmijavao do suza i oduševio opuštenim razgovorima i pićem na 99. katu - ispričala je Michelle, koja je, za razliku od Heidi Klum, bila pristojna na prvom spoju. Gospođa Klum priznaje da na prvom spoju sa Sealom nije bila anđeo:
- Bili smo na sjajnoj večeri, ali ne mogu otkriti što smo točno radili jer je previše detalja koji bi se morali cenzurirati - otkriva slavni Victorijin anđeo.

Čedni razgovori bude maštu
Ako ti je stalo do muškarca, nemoj mu sve odmah dati, moto je Paris Hilton, koja je na prvom spoju s Dougom Reinhardtom odoljela i nije ga poljubila. Tvrdi da “čedno” ponašanje mami znatiželju.

Hamburger ne vodi do srca
Reggie Bush nije odmah osvojio srce Kim Kardashian. Odveo ju je na večeru u jeftini restoran brze hrane i autopraonicu. Bio je tih i rezerviran, pa je Kim pomislila kako se ne trudi.

J. Alba zavela je muža biciklom
U uštogljenom restoranu ili preglasnom klubu nemoguće je opustiti se. Zato je glumica Jessica Alba na prvi spoj s mužem Cashom Warrenom otišla biciklom u vožnju prirodom.

Zakopčani bolje prolaze
Sportska trenirka ili dekolte do pupka i visoke potpetice nisu na popisu odjeće koja dobro prolazi na spoju. Odaberite udobnu odjeću u kojoj ne morate razmišljati hoće li nešto ispasti.

O bivšima ništa ili samo dobro
Odmjeravanje drugih žena ili muškaraca na prvom (ali i drugom, trećem...) spoju strogo je zabranjeno, kao i ogovaranje bivših partnera. Pikantne detalje o propalim vezama prešutite.

Važan poučak o krivim temama
Teške teme, razgovori o politici ili vjeri mogu dovesti na tanak led - kao i loš smisao za humor. Pretjerate li, partner bi mogao zaključiti kako ste problematični, što nije pozitivno.

Komentari (2)
  • koji su pa sad ovo

    10. 9. 2010,   07:31
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    10. 9. 2010,   07:31