Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tajne vitke linije i ljepote slavnih hollywoodskih diva

Tajne vitke linije i ljepote slavnih hollywoodskih diva
5

Poznate glumice i pjevačice savjetuju prokušane recepte za savršenu figuru. One znaju da ljepota dolazi iznutra i zato paze na svoju prehranu

VIDEO

U borbi protiv nadutog trbuha najbolji saveznici su integralna tjestenina i smeđa riža, savjetuje glumica Halle Berry. Na jelovniku “James Bond djevojke” uvijek su zastupljene leća te žitarica quinoa (kin-va), koja potječe iz Južne Amerike. Inke su je nazivali majkom žitarica, a odnedavno se može naći i u našim trgovinama zdrave hrane. Takva malomasna hrana s puno hranjivih sastojaka pomoći će vam da ne posežete odmah za čokoladom kad vam padne šećer. Glumica Jennifer Aniston obožava meksičku hranu, osobito umak guacamole, koji se radi od avokada. To egzotično voće, bogato vitaminom E, koji je dobar za zdravu i lijepu kožu, njezin je zaštitni znak. Jedan od trikova kojima možete sakriti suvišne kilograme i nesavršenosti figure je i da odjenete lepršavu i udobnu haljinu-kaftan širokih rukava, koja se obično veže u struku. Takve haljine nose i Jerry Hall te Catherine Zeta-Jones.

PLESOM DO ČVRSTE GUZE
Pjevačica Beyonce ženstveno zaobljenim bokovima i guzom ističe se u moru slavnih mršavica. Na njezinu su jelovniku uvijek svježe voće i povrće, a izbjegava kavu, gazirana pića i šećer. Gipkost i čvrstoću mišića Beyonce održava plesom. Niste li sportski tip ili ne volite sprave za vježbanje, upišite se na neki plesni tečaj, kao što je tečaj trbušnog plesa.


LIMUN ZA SEKSI TRBUH
Čaša tople vode s limunovim sokom za početak dana recept je Jennifer Lopez za seksi ravan trbuh. Prema njezinu savjetu, za probavu su dobri i mliječni proizvodi s probioticima, sušeno voće ili čaj od mente. Pjevačica kaže da za ravan trbuh nije potrebno napraviti stotine trbušnjaka. Dovoljno ih je vježbati 5-10 minuta, ali redovito, 2-3 puta na tjedan.

PILING DAJE ZDRAVI SJAJ
Potaknite cirkulaciju i uklonite mrtve stanice s tijela pilingom ili suhom četkom. Krenite od stopala prema srcu i vaša će koža zasjati zdravim sjajem kao u Jennifer Aniston. Želite li da vaša blijeda koža dobije malo preplanulosti, slavna “prijateljica” savjetuje da se koristite nekim od sredstava za samotamnjenje. Uz preplanuli ten izgledat ćete mršavije i svježije.

VOLITE SVOJE TIJELO
Za glatku kožu bez celulita trebate se odreći šećera i soli, savjetuje Jessica Simpson. Smatra se da vežu tekućinu u stanicama, što pridonosi nastanku kože nalik narančinoj kori. Osim toga treba jesti hranu bogatu esencijalnim masnim kiselinama (riba) i lecitinom (soja). No celulit pogađa sve žene, čak i mršavice, te ljepotica zato poručuje - volite svoje tijelo.

KAKO HALLE BERRY ODRŽAVA VITKU LINIJU
- Redovito vježbanje neophodno je za održavanje linije, no ako niste ljubitelji teretane, Halle Berry kaže da i šetnja može pomoći. Ne morate svugdje ići automobilom. Ako neki dan niste dovoljno hodali, prošećite uvečer pola sata.
- Vježbanje na steperu odlično je za učvršćivanje mišića nogu, bedara i stražnjice. Osim u teretani, možete ga koristiti i kod kuće. Nemate li steper, umjesto dizala i pokretnih stuba što češće se penjite i silazite običnim stubištem.
- Vožnja biciklom daje brze rezultate - jača fizičku kondiciju, učvršćuje opuštene mišiće i izgara suvišne kalorije. Osim toga, boravite na svježem zraku. Ne posustajte niti tijekom hladnijih dana nego vozite sobni bicikl u teretani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam