Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Tajni tretmani za dužu mladost Nicole Kidman, Halle Berry...

Tajni tretmani za dužu mladost Nicole Kidman, Halle Berry...
6

Halle Berry svakog jutra utrljava čisti vitamin C u lice, Nicole Kidman kosu ispire sokom od brusnica, a Demi Moore pije koktele za detoksikaciju organizma

VIDEO

Demi Moore (47), glumica koja je priznala kako ponekad koristi austrijske pijavice za detoksikaciju krvi, nedavno je iskušala tzv. Master dijetu baziranu na koktelu od javorovog sirupa, limuna, vode i crvene paprike. Za nju tvrdi da ima čudesan učinak na ten. Njezinoj mladolikosti doprinosi i 15 godina mlađi suprug, Ashton Kutcher. Demi je vrlo pedantna i rigorozna u čišćenju lica, a kožu hidratizira kremama nekoliko puta na dan.

Nicole Kidman (43)

Ovoj je australskoj glumici u mladosti dijagnosticiran rak kože na nozi, a nakon uspješnog liječenja postala je velika pobornica zaštite od sunca. Na taj je način spriječila pojavu prijevremenih bora, a van nikad ne izlazi bez faktora 50 na licu. Otkriva kako pomno brine i o svojoj kosi, pa ju tako pere sa svojim omiljenim pićima. Ako joj je kosa crvena, ispire ju sa sokom od borovnica, a ako je obojena u plavu tada ju ispire sa šampanjcem.

Jennifer Aniston (41)

Slavna američka glumica vrlo je disciplinirana u vježbanju, pa tako sa svojim osobnim trenerom vježba jogu i do dva puta na dan. Svojim simbolom ljepote smatra kosu, a mladenački izgled održava tzv. kalifornijskim pramenovima koji su tamniji na korijenu kose, a posvijetljeni na vrhovima. Redovito izvodi vježbe za lice te ulaže u najskuplje kozmetičke tretmane na tržištu.

Mary-Louise Parker (45)

Iako je u mladosti bila strastvena ovisnica o cigaretama prestala je s tom nezdravom navikom nakon što je primijetila da joj šteti tenu. Rijetko pije alkohol, a redovito koristi anti-ageing serume.

Salma Hayek (43)

Ova meksička glumica za mnoge je simbol ljepote, a njena je baka bila kozmetičarka pa je već u ranoj mladosti primjenjivala njene savjete. Prije šminkanja uvijek nanosi hidratantnu kremu i šminku skida čim dođe kući. Smatra kako joj odjeća vedrih boja i omiljeni cvjetni parfemi pomažu u tome da se osjeća lijepom, pa onda i izgleda lijepo drugima.

Brooke Shields (45)

Brooke Shields obožava kreme i proizvode na bazi maslinova ulja za koje se kune da su najbolji antiaging saveznici. Kako bi otvorila pogled i prikrila bore oko očiju rabi tretmane koji potiče rast trepavica. Sada navodno ima prirodne trepavice duge kao umjetne.

Halle Berry (43)

Ova prekrasnoj američkoj glumici svakog jutra koristi tonik za čišćenje lica na bazi voćnih kiselina. Potom utrljava čisti vitamin C na kožu lica i nanosi hidratantnu kremu. Budući da imalo pomalo problematičan ten vjeruje da joj je ovaj tretman u kućnoj radinosti pomaže više od skupih kozmetičkih tretmana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku