Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Tata-navijačica' pokazao svim roditeljima kako podržava kćer

Neimenovani tata iz Amerike nije se dao smesti zbog drugih ljudi na tribinama i 'zajedno' sa svojom kćeri odradio je cijelu koreografiju. Na taj način pokazao je kćeri ljubav i podršku...

Tata je znao cijelu koreografiju, koju je vjerojatno usvojio dok je njegova kći vježbala kod kuće. Njegovo vatreno navijanje samo je primjer ostalim roditeljima kako bi trebalo izgledati podržavanje djeteta i interesiranje oko njegovih hobija. 

'Cheer dad' roots for his daughter in viral video

This dad rooting for his cheerleader daughter is honestly the most inspiring thing we have ever seen. LET'S GO DAD! https://gma.abc/2r9Ryp4

Objavljuje Good Morning America u Utorak, 5. studenoga 2019.

Snimka je nedavno osvanula na Facebooku, a prikazuje tribine pune navijača na jednoj srednjoškolskoj utakmici, na kojoj su, u pauzi, nastupale popularne navijačice. U prvom planu je očito tata čije navijačke pokrete shvatimo tek kad u kadar uđe cijela navijačka skupina. Aktivno sudjelovanje u njihovu nastupu pokazuje izrazitu ljubav tate prema kćeri. Pokretima ne odaje dojam da je ikad bio navijač, čak se ne može reći da mu idu i plesni pokreti, ali zdušno pokazuje svojoj kćeri da je podržava.

GRAND SLAM DEKOLTE Maša snimala selfie, navijačica se nagnula i pokazala dekolte

Roditelji se često ne interesiraju za hobije svog djeteta, već im je samo bitan rezultat. Možda to nije nešto što ih zanima, ali ako dijete zanima balet, trebali biste barem usvojiti njegove općenite pojmove. Pogledajte zajedno baletne videe na YouTubeu. Ili, ako vaše dijete zanimaju roboti i strojevi, otiđite u Tehnički muzej. To je, između ostalog, odlično za povezivanje s djetetom. 

Djeca oponašaju roditelje i njihove stavove tako da ovaj tata-navijač najbolje što zna pomaže kćeri da možda shvati da navijanje nije samo za djevojčice i da sve što se radi treba raditi s voljom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Komentari (4)
  • Bravo tata !

    8. 11. 2019,   13:27
  • tu je tajna koja otkriva zašto su neki klinci problematičnog ponašanja ... jer nisu dobili potrebnu pažnju i podršku roditelja ... uglavnom tate i mame puno rade ... nisu zadovoljni djetetovim odabirom (jer njih to ne zanima) ... prepuni kritike a malo pohvala (pa makar i za trud ako se ne uspije postići željeni cilj ) ... najlakše je klincu dati mob ili ga postaviti pred tv ... i leć spavat ili isto buljiti u mob.

    8. 11. 2019,   15:24
  • Palac gore. Otac jednostavno uživa uz svoje dijete.I podržava ga.

    8. 11. 2019,   13:35