Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tigrovi, medvjedi i lavovi kao dizajneri poderanih traperica

None Foto: http://zoo-jeans.com/ 6

Traperom se omotaju omiljene igračke poput starih guma i lopti, a potom bace u kaveze divljih životinja. Oni ih potom "obrađuju" svojih kandžama i ugrizima

Poderane traperice pravi su ljetni hit, a u moru različitih dizajna na tržištu jedan pomalo bizaran nameće se kao apsolutno originalan, piše Daily Mail . Riječ je o traperu japanske tvrtke Zoo Jeans, koja je osmislila originalnu ideju s humanitarnom svrhom - lavovi, tigrovi i medvjedi u igri deru traper, a dio prihoda od prodane odjeće odlazi za zaštitu divljih životinja.

U videu pogledajte kako to izgleda:

Omiljene igračke životinja u zoološkom vrtu poput starih guma, spužvi i lopti umotaju se u traper i potom bace životinjama koje se s njima igraju, dobacuju i grizu ih. Rezultat su jedinstvene poderane traperice, koje se potom prodaju na aukciji u organizaciji Mineko kluba volontera za zaštitu životinja.

Na svaki je par traperica ušivena i priča o tome koja ih je životinja "obrađivala" kao i plemenit cilj prikupljanja sredstava za bolje uvjete života u zoološkom vrtu.

Komentari (6)
  • Jedino pametno ovdje je kaj je to u dobrotvornu svrhu,inače ljudima da prodaš da se nosi jakna od žireva oni bi to s ponosom nosili

    15. 7. 2014,   14:33
  • a ja sam omiljene amadeusove trapke dala na krpanje kad su mi se "rascvale" i vidim da sam pogriješila.....trebala sam ih dati susjedovom psu da mi ih kreira i da budu pravi hit :):):):):)

    15. 7. 2014,   14:15
  • Jaaako pametna ideja, pohvala kreatoru koji se sjetio :(( jedino dobro je što prihod ide u pametne svrhe, za zaštitu i bolje uvjete života divljih životinja...:))

    15. 7. 2014,   14:36