Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tihe se upale hrane šećerom, a često izazivaju tlak i dijabetes

Komentari (12)
  • Ma ne da mi se ovo sve čitati ! Došao sam do šlaufa ,a on je na ženskom tijelu poželjan . Što god ovdje pisalo ..

    8. 9. 2018,   14:09
  • I tako blablablabla, dolazimo uvijek na isto - ne jedite nista sto se nece pokvariti za 3-4dana u hladnjaku a to je hrana- ono sto se mora prati, sjeckati, guliti, kuhati....ono iz vrecice/paketica/konzerve NIJE hrana nego smece aditivima dotjerano. Ukratko, ono sto vam je vasa baka ili prabaka govorila da treba jesti - e TO je to, nista se nije promijenilo :)

    8. 9. 2018,   14:40
    • ali onda moraš i sama da tu hranu uzgajaš i proizvodiš kao tvoja baka jer ovo sve što kupiš je puno pesticida, herbicida, hormona... i ko zna čega sve još .

      8. 9. 2018,   14:58
    • Kad već spominjemo baku, moja je jela namirnice upravo gore navedene. Osim avokada, za njega nije ni čula. A umrla je sa 62 godine od teškog oblika dijabetesa s kojim se godinama borila inzulinom. Pa sad ti vjeruj u to.

      8. 9. 2018,   15:03
    • Slazem se da bi to bio jackpot, ali nije moguce. Nekako sam uvjerena da vecera cak i od spricane blitve i 1kuhanog spricanog krumpira i 2 kuhana jaja i 1 spricanom paradajizom s par kapi maslinovog ulja IPAK radi manje stete od smrznute pizze iz mikrovalne ili hrenovki ili nareska iz konzerve...O tome je rijec. Banalizirati i zanemarivati cinjenice (ljudi zive u gradovima i iskljucivo prirodno uzgojena hrana bi znacila smrt od gladi, ne budimo djeca, cinjenice) broja ljudi i dostupnosti nije dobar pocetak

      8. 9. 2018,   15:04
    • Ajetoo- oh, nevjerojatno da dobra klopa ne jamci dug zivot? To je samo bitan faktor ali hbg imas i beba koje umiru s mjesec dana a majke se hranile zdravo. Sto to dokazuje? Nista. Kao sto mogu sutra poginuti u autu jer me sasio pospani/pijani vozac. Geni, okolnosti, sudbina....to je kao i pojas u autu- smanjuje rizik ali nije jamstvo. Dajte malo sirine ljudi...

      8. 9. 2018,   15:44
    • bilo bi dobro da su prosirili clanak o uzgoju lisnatog bilja. Najvaznije je u kakvoj je zemlji, cime se zaljeva i u kakvoj atmosferi raste, jer lisnato povrce je najosjetljivije i najvise toksina prima na seb. Tak da ak ga jedes toksine u liscu imas vise problema nego koristi. Narocito radijacije koje danas iam gotovo posvuda

      27. 9. 2018,   13:13
    • Da vi znate od čega i na čemu raste ekološki uzgojene povrće, nikad ga se ne bi okusili. Ipak, otkriti ću vam tajnu. Raste na životinjskim izmetu/govnima , sakupljeno od raznih domaćih životinja i pomiješano s kojekakvim biljnom truleži. Pa sad vi to jedite! Bljak!

      27. 9. 2018,   14:13
  • nema do povrća

    8. 9. 2018,   18:32