Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko bi ovo koristio? Napravili su uređaj za doniranje sperme

Novi kineski izum, sakupljač sperme, navodno bi trebao olakšati posao donatorima kojima je neugodno masturbirati u bolnici. Koliko će im ovaj izum pomoći procijenite sami...

Korisnik Twittera @AngryManTV objavio je niz videozapisa koji prikazuju uređaj sličan robotu, koji je napravljen kako bi pomogao klinikama prikupiti spermu od donatora koji ne žele masturbirati u bolnici.

Skupljač sperme, stroj je koji 'može simulirati vaginalno okruženje, a masažom, trzanjem, sisanjem i vibracijama djelovati na penis, što može učiniti prikupljanje sperme brzim i sigurnim' navodi Alibaba, internet stranica s koje se ovaj uređaj može naručiti.

Dreamstime ŠTO FETIŠ GOVORI O VAMA? 'Radije pogledam gola ženska stopala nego gole grudi i guzu'

Odvažni muškarci koji se odluče na ovaj način donirati spermu imaju i mogućnost prilagodbe frekvencije masaže, frekvencije pokreta i kretanja. Osim prikupljanja sjemena, ovaj 2 u 1 spermo-sakupljač vam može pomoći čak i ako imate problema s preranom ejakulacijom jer smanjuje osjetljivost živaca i poboljšava prag izdržljivosti kod ejakulacije..

Na Alibabi spermo-sakupljač možete naći pod nazivom SW-3701 Trolley Type Sperm Collector, a cijena mu se kreće od 32.993 kuna do 39.593 kuna. Nakon kupnje, spermo-sakupljač je pod jamstvom još 18 mjeseci u slučaju kvara.

KAŽU DA TO NIJE TAKO ČUDNO Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju

Sanwe, kineska tvrtka za medicinsku opremu koja proizvodi ovaj uređaj, također proizvodi strojeve kao što su kolposkopi, ultrazvučni skeneri i aparati za mliječne žlijezde.

Ovo nije prvi uređaj za sakupljanje sjemena koji se pojavio na internetu. Naime, još 2012. godine došla je prva verzija ovakvog uređaja kojeg su nazivali uređajem za "najgori seks ikad".

'NIJE ISTINA DA JE SEKS PRLJAV' Seks-igračke služe za igranje, nemojte njima spašavati vezu

Recite nam u komentarima biste li isprobali ovakav bizaran uređaj.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (43)
  • Te uređaje trebaju postaviti u vladu, sabor i još mnoge državne ustanove tako da više nejaše po nama već da se sami mogu smiriti i zadovoljiti svoje potrebe.. :-)

    23. 4. 2019,   14:34
  • Da vidimo junake koji su hrabri gurnuti svoj ponos u tu mašinu 😀

    23. 4. 2019,   14:32
  • He he, gurneš mališu unutra i onda se pojavi na displeju "terminal error", a mališa ostane zaglavljen.

    23. 4. 2019,   14:57