Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Top 11 bikini trendova za ovo ljeto s kojima nećete pogriješiti

Top 11 bikini trendova za ovo ljeto s kojima nećete pogriješiti
9

Safari motivi marokanskog i aboridžinskog uzorka, retro modeli, čipka, metalni ringovi ili budoarski uzorci - ovoga ljeta na plažama će dominirati više trendova

VIDEO

1. Retro glamur 

Inspiracije iz prošlosti nikad dosta, a ove sezone vraćaju se točkice, havajski printevi, mornarske prugice, visoki struk, nabrani grudnjaci, volančići... Želite li izgledati glamurozno, inspiraciju potražite u divama 50-ih, 60-ih i 70-ih. Prisutni su svi tadašnji trendovi, od pin-up stila visokog struka ukrašenog pokojim volanom do aristokratske elegancije. U svakom slučaju, ovi krojevi ističu najpoželjnije ženske obline.

2. Safari 

Tribal uzorak nikad nije i neće izaći iz trenda. Zov divljine, prirode i novih kultura uvijek donosi uzbudljive modne kreacije, a ovoga ljeta hit su etnički motivi američkih domorodaca, australijskih Aboridžina, Maroka te svakako Afrike. Poruka safari uzoraka su uvijek seksepil, ali i poziv na zabavu i avanturu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. "Bottom Line"

Ovaj trend odnosi se na sitne nabore na samoj, centralnoj liniji stražnjice. Bez obzira je li vaša guza već dovoljno zaobljena ili ne, ovako šivane gaćice uvijek će je dodatno istaknuti i učiniti vidno zaobljenijom.

4. Svjetlucavost

Zlato, zakovice, šljokice ili svjetlucavi materijali jedan su od prisutnijih trendova ove sezone i namijenjen je svima koji žele biti primijećeni.

5. Zlatna

Boja koja se na bikinijima primjenjuje u više nijansi bikinije karakterizira u samo jednoj boji ili samo u detaljima. Odaberete li je sigurno nećete pogriješiti posebice jer odlično pristaje uz preplanulu put.

6. Budoar na plaži

Seksi donje rublje nije više rezervirano samo za četiri zida. Elementi poput korzeta, čipke i karakterističnih uzoraka preselili su se na kupaće kostime. Katkad će biti nemoguće uočiti razliku između kompleta donjeg rublja i bikinija, no ako se u tome dobro osjećate i želite izgledati seksi, svjetski dizajneri vam daju svoje puno dopuštenje.

7. Nakit

Metalne kopče, kolutovi i nakit nastavljaju uljepšavati kupaće kostime. Najčešće su izbor trendi poklonica koje uvijek žele izgledati spremno.

8. Veseli printevi

Geometrijski likovi, cvijeće, voće ili zaigrani printevi veselih boja ukrašeni mašnicama osvježavaju izgled i unose zabavu u odijevanje za plažu. 

9. Životinjski printevi

Prisutni kao i uvijek, uzorci leoparda, krokodila, tigra, pitona pa čak i pauna ovoga puta su nešto diskretniji i elegantniji. Uz njih se preporuča nositi nakit, kao i uz safari look.

10. Monokini

Ultimativno najseksepilniji komadi kupaćeg kostima rezervirani su za najsmjelije jer veličaju ženstvenost i naglašavaju najzavodljivije dijelove tijela.

11. Američki uzorci

Tartan printevi, country stil, oznake američkih ragbi timova te kockasti i cvjetni uzorci inspirirali su mnoge dizajnere ove sezone.  


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'