Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Top 16 razloga za svakodnevni seks - što češće to bolje za vas

Top 16 razloga za svakodnevni seks - što češće to bolje za vas

Dobro je prakticirati vođenje ljubavi što češće, a stručnjaci su objasnili zašto. Tu su odlični razlozi zašto da se bacite u naručje svojeg partnera i uživate u onome što vam je priroda podarila

VIDEO

Redovit seks donosi sreću, dugovječnost i dobro zdravlje pa zašto ga onda ne prakticirati češće? Ovdje su odlični razlozi zašto je dobro voditi ljubav baš svaki dan, ili barem što učestalije:

  • Smanjuje stres - duboko disanje tijekom seksa smanjuje osjećaj stresa. Također, tada se pojačano proizvode hormone sreće, što je odlično u borbi protiv tjeskobe i depresije.
  • To je odlična tjelovježba - kalorije se tope, a mišići jačaju. Testosteron koji se proizvodi tijekom seksa čini kosti i mišiće jačima.
  • Snižava krvni tlak - Grljenje i seks su odlični za snižavanje krvnog tlaka jer umiruju.

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42
  • Jača imunitet - redoviti seks smanjuje šanse za dobivanje, npr. gripe i prehlade, jer jača imunološki sustav. Naime, razina imunoglobulina A, antigena zaduženog za borbu protiv bolesti, tada se povećava.
  • Doprinosi mladolikom izgledu - seks tri puta tjedno može vas pomladiti za deset godina.
  • Srce je zdravije - kako se tijekom seksa topli višak kilograma, to ima odličan utjecaj na srce i šanse za srčani ili moždani udar su manje.
  • Smanjuje bol - stručnjaci kažu kako seks smanjuje razine određenih tipova boli. Npr. istraživali su oboljele od artritisa i pacijenti koji su imali redovit seks, manje su osjećali bol.
  • Jača povjerenje i intimu među partnerima - seks povećava razinu oksitocina u tijelu - hormona zaduženog za sreću i ljubav koji pomaže partnerima da se zbliže.
  • Šanse za rak su manje - redovita ejakulacija snižava šanse za razvoj raka prostate, kažu stručnjaci.
  • Jača mišiće zdjelice - redoviti seks doprinosi stvaranju jačih mišića zdjelice. Uz to, mokraćni mjehur i crijeva će raditi kako treba.
  • Zdravija prostata - ejakulacijom izlazi tekućina koju prostata proizvodi, a ako nema seksa, ona se zadržava zbog čega prostata može nabubriti, a to uzrokuje mnoge probleme.
  • Za bolji san - povećani broj otkucaja srca opušta, a opuštanje je najbolji put do dobrog sna.
Fotolia
  • Redovit ciklus - seks navodno može utjecati na redovitost menstrualnog ciklusa, možda upravo zato što opušta i smanjuje stres.
  • Protiv erektilne disfunkcije - učestao seks, a time i veći broj erekcija, osiguravaju dobar protok krvi kroz penis, što doprinosi tome da tkivo ostaje zdravo.
  • Dugovječnost - zdravo srce, jači mišići, bolji protok kisika tijelom i sreća, samo su neki od faktora odgovornih za dulji život.
  • Sperma je zdravija - redovitim seksom novi spermiji uredno zamjenjuju stare u testisima pa je kvaliteta sperme bolja, prenosi collectivelyconscious.net.
Ženska masturbacija: Brža je i uvijek će ići po drugi orgazam
Ženska masturbacija: Brža je i uvijek će ići po drugi orgazam

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru