Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Top 7 poza za seks 'na brzaka': Do orgazma u nekoliko minuta

Top 7 poza za seks 'na brzaka': Do orgazma u nekoliko minuta

Obuzme li vas požuda, a nemate puno vremena - ne morate odustati od seksa. Važno je samo izabrati pravu pozu, jednostavnu za izvesti, a da garantira dolazak do vrhunca u par minuta

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

1. Pseća poza na nogama

Ova poza slična je klasičnoj psećoj pozi, samo što se izvodi na stojećki. Žena se dlanovima osloni na zid ili stol, tijelo joj je pod kutem od, otprilike, 90 stupnjeva, a muškarac je iza nje.

- Ova poza je odlična, jer partner koji je iza ima slobodne ruke, bilo za diranje ili korištenje neke igračke kako bi oboje do vrhunca došli brzo, za nekoliko minuta. Ova poza je osobito dobra za stimulaciju G-točke - objasnila je  Alicia Sinclair, ovlaštena seksologinja i direktorica tvrtke Le Wand & b-Vibe.

Novo istraživanje: Evo kakvi muškarci danas privlače žene
Novo istraživanje: Evo kakvi muškarci danas privlače žene

2. Sjedeći zapetljaj

Radi se o pozi odličnoj ukoliko imate malo prostora za seks, na primjer, u automobilu.

- Položaj je idealan za brzinski seks u vozilu ili na nekom drugom uskom prostoru gdje ima mjesta samo za sjedenje. Ova poza zahtijeva vrlo malo pokreta, tako da nećete morati brinuti o zvukovima namještaja i sličnog kada trebate biti tihi - kaže Sinclair.

Evo kako to izvesti: Muškarac sjedi, a žena je na njemu nogama omotana oko njegovog struka. To će stvoriti više trenja u usporedbi s pokretima gore-dolje.

3. Ispod tuša

Žurite li na posao, a baš vas je obuzela požuda, brzinski seks ispod tuša savršen je izbor. Muškarac neka se nasloni na pločice, a žena mu se skroz približi, stavi jednu nogu uz njegovo tijelo i digne drugu koliko može. Samo, budite oprezni kod ove poze jer je sklisko pa su moguće ozljede.

4. Seks na stolu

- Ova poza zapravo se može izvesti na bilo kojoj ravnoj površini, recimo, na radnom stolu, perilici, sušilici, radnoj plohi u kuhinji... Žena sjedi na uzdignutoj površini i raširi noge, dok muškarac stoji na podu. Jednom kaka uđe u nju, ona mu stavlja noge na ramena i dlanovima se pridržava za površinu ispod sebe - pojasnila je ova stručnjakinja za seks, a prenosi menshealth.com.

5. Pseća poza na stubama

- Ovom jednostavnom modifikacijom klasičnog psećeg stila, oba partnera kleče na stepenicama, a muškarac se nalazi na jednoj stepenici niže. Tako su savršeno poravnati i mogu se baciti 'na posao'. Osim toga, ima nešto super seksi u tome ako ste u tolikoj žurbi da ne stignete do spavaće sobe na katu - kaže Sinclair.

13 kvaliteta jakih žena kojima muškarci teško mogu odoljeti
13 kvaliteta jakih žena kojima muškarci teško mogu odoljeti

6. Dobra stara poza '69' 

- To zbilja možete izvesti i na podu, krevetu, stolu... U ovom položaju nema akrobatskih poteza te je jako jednostavna. Štoviše, '69' je položaj u kojemu oboje dobivate i dajete zadovoljstvo u isto vrijeme, i tako si osiguravate brzi vrhunac - kaže.

7. Poza 'žlica'

- Ovo je odličan izbor za rano jutro, kada se morate ustati za posao, ali ipak imate nekoliko minuta za užitak. Oboje leže na boku, muškarac je iza nje, a u isto vrijeme dok penetrira, može se rukama igrati njezinim bradavicama, klitorisom i drugim zabavnim mjestima - objašnjava Sinclair.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti