Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Top 7 tihih seks poza: Odlične kada ste kod nekoga u gostima

Zamislite da vas uhvati nalet strasti, a nalazite se kod punice u gostima. Znate da je s druge strane zida i da vas može čuti. Nekoliko stručnjaka za seks savjetuje koje poze su tada najbolje

1. Misionarska poza

Ovo je odlična, vrlo intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju vrući kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje tijelima je sjajan način stimuliranja klitorisa - objasnila je Lisa Finn, seksualna edukatorica u Babelandu, tvrtki koja se bavi trgovinom seks igračkama. 

2. Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njezina modificirana verzija razlikuje se samo po tome što oboje leže na  boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugome glavama u međunožju i pružaju si oralni seks. Ovaj položaj je, također, vrlo tih. I ne zaboravite koristiti i prste za dodatnu stimulaciju, prenosi Health.

OBRATITE PAŽNJU Top 6 pogrešaka kod oralnog seksa koje muškarci često rade

3. Pod tušem

Seks pod tušem odličan je kada ste nekome u gostima. Vrata kupaonice možete zaključati, a zvuk vode zakamuflirat će zvukove seksa.

- Pokušajte dignuti jednu nogu i staviti je na slavinu, bit će ugodnije. I ne zaboravite ponijeti sa sobom lubrikant jer voda ispire one prirodne - kaže seksologinja Jess O'Reilly.

Foto: Dreamstime

4. S licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na trbuhu, a partner penetrira odostraga. Pritisak njegovog tijela priljubit će klitoris uz madrac pa će to biti dodatna stimulacija. Dođe li vam da vrištite od zadovoljstva, uhvatite jastuk i zaronite licem u njega.

Dreamstime JESTE LI ZNALI? Ženska masturbacija: Brža je i uvijek će ići po drugi orgazam

5. Jahačka poza

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neugodno za koljena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad cijelom situacijom.

Foto: Dreamstime

6. Sklupčana poza

Ova poza slična je tzv. žlici. Oba partnera leže na boku licem okrenuti na istu stranu i imaju savinute noge u koljenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo.

Stručnjakinja za seks Rachel Wright savjetuje ženama da dignu jednu nogu, a kada penis jednom bude unutra, mogu je spustiti. 

7. Poza 'konj za ljuljanje'

U ovoj pozi muškarac sjedne, prekriži noge (kao da vježba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena sjedne na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ona ima svu kontrolu.

Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vrijeme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, punica spava s druge strane zida.

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Komentari (124)
  • Zapravo, u 99% slucajeva je ovo za roditelje s malom djecom :)) a ne u gostima

    21. 12. 2018,   21:22
  • Ulazi mojo na vrata i vidi fatu kako se naguzila ispred peći on joj samo digne suknju i odere je otpozadi kad je bio gotov pravo u spavaću sobu a tamo opet leži fata ,pita je on .jel ti ono došla sestra a fata kaže ma nije moja nego tvoja sestra

    21. 12. 2018,   21:56
  • trebaš uzbuđenje, odeš u goste..po mogućnosti kod Stipe

    21. 12. 2018,   21:21