Obavijesti

Lifestyle

Komentari 236

Top 8 trendi badića - oni će ovo ljeto vladati na svim plažama

Jednodijelni badići s visokim izrezima nogavica, dvodijelni badići spuštenih naramenica, jednodijelni badići sa šarolikim izrezima ili donji dijelovi visokog struka ovog će ljeta biti apsolutni hit

VIDEO

1. Jednodijelni badić s visokim izrezom

Upozornje: ovaj iznimno atraktivni stil nije za svakog. Jednodijelni badići su zadnjih par godina dobili veliki make-over i više nisu samo odjevni komad za nekog tko ne voli pokazivati previše kože. Nakon velikog booma u devedesetima su nestali, ali zadnje vrijeme sve više dizajnera se vraća jednodijelnom badiću s visokim izrezima te im dodaju detalje koji ga čine jako izazovnim.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

2. Dvodijelni badić spuštenih ramena

Svi znamo da su haljine i košulje spuštenih ramena uvijek bile jako popularne u ljetnoj sezoni, a sad se taj trend proširio i na badiće. Gornji dio ovog badića se slobodno može nositi i kao top - na lanene hlače ili suknju i spremni ste za van.

 

 

3. Jednodijelni badić s izrezima

Jednodijelni badić, uz već spomenuti visoke izreze na nogama, može biti i s izrezima na području trbuha, leđa, asimetrični ili prozirni. Postoji bezbroj varijacija, na vama je samo da izaberete što vam se sviđa.

 

 

 

4. Dvodijelni badić s visokim strukom

Dugi niz godina je bilo jako teško pronaći dvodijelni badić koji nije na vezanje. Ove sezone je jako popularan retro stil badića bez trakica sa širokim visokim strukom. Bonus ovog badića je da ima više različitih visina struka i da dobro stoji većini figura. Praktički su vraćeni u modu jer pružaju izgled savršene figure pješčanog sata.

 

 

 

5. Jednodijelni badić s velikim otvorima na leđima i ispod ruku

Još jedan trend iz devedesetih kao da iz godine u godinu ima sve više obožavatelja. Izaberite jedan u jarkoj bolji ili s natpisom i bez riječi svima dajte do znanja što mislite i kako se osjećate.

 

6. Pleteni dvodijelni badić

Ove sezone vratio se na velika vrata pleteni badić. Dugogodišnjim zanemarivanjem zbog sporog sušenja, skoro je nestao sa scene, ali ove godine je postao izbor mladih djevojaka koje žele naglasiti svoje obline i istaknuti se u društvu.

 

 

 

7. Gingham print

Nedavno smo pisali o Gingham stilu i kako je preuze sve sfere mode. Nastavak trenda je i na badićima. Dizajneri su ovaj omiljeni uzorak stavili i na badiće, jednodijelne i dvodijelne, s izrezima, bez izreza, spuštenih ramena ili s volanima. Možete ga pronaći u svim varijacijama.

 

 

 

8. Volani

Proljetne kolekcije ove godine su peruzeli volani i romantična nota koju su dizajneri dodali haljina, hlačama, odjelima, skoro svemu. Pa tako je i s badićima. Ovalj proljetni trend prešao je i na ljetnu odjeću, pa tako i na badiće. Idealan badić za žene koje bi željele naglasiti svoje obline.

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 236
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru