Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Top pet krivaca za zlovoljnost: Kaos u stanu, kiša i besparica

None Foto: Fotolia

Nakon odlično prospavane noći, otišli ste na posao i zaradili povišicu, ali došli ste kući gdje ste otvorili plavu omotnicu koja je taj dan stigla u sandučić...

Svi imamo potpuno prosječne dane, one koji su od ustajanja do lijeganja mini horor filmovi ili melodrame, ali postoje i oni koje želite stalno iznova proživljavati. Takvi dani ipak nisu u većini, a ukoliko ste poput većine ljudi, neke od ovih pojava sigurno će vam uspjeti uništiti i najsavršeniji od svih dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Pojave i događaji koji uništavaju raspoloženje i "najotpornijima"

Naravno, dane poput onih kad vas unaprijede na poslu, kad vam se nasmiješi lijepa žena ili muškarac, kad je vani sunčano, a i ljubav cvjeta, jako je teško pokvariti.

Nemojte dozvoliti da ijedan dan više legnete u krevet ljuti, razočarani ili potišteni. Naučite se boriti s "unutarnjim demonima", čiji taoci postajete svaki put kad im dopustite da se, umjesto smješka, mrštite.

Jasno, to je puno lakše reći, nego zapravo ostvariti, no tehnikama meditacije, pozitivnih misli, okruživanjem pozitivnim i duhovitim ljudima i sličnim taktikama, možete naučiti kontrolirati svoju reakciju, odnosno, samima sebi spasiti raspoloženje.

Komentari (25)
  • 🎶Nista mi nece ovi dan pokvarit... cak ni ova kisa koja lije kao iz kabla :))

    25. 10. 2016,   12:55
  • Radite pa ce bit para. Najlakse se dizat u podne i kukat da nema para, pa odakle ce ih bit, cekaj s neba da padne.

    25. 10. 2016,   12:37
  • Niste spomenuli crno vino... sigurno pomaže :)

    25. 10. 2016,   13:21