Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Top trendovi: Ove ćete frizure jednostavno obožavati u 2015.

Top trendovi: Ove ćete frizure jednostavno obožavati u 2015.
6

Nakon ombre efekta, ove je godine bojanje "ili-ili". S jedne strane imamo prirodne, kao suncem nastale pramenove, a s druge, tzv. uzorke na kosi kakve nosi Gwen

VIDEO

Nova frizura, nova ja! Poznato je da žene drastično mijenjaju frizure s nekom velikom životnom promjenom. Ulazak u novu godinu možda ne ulazi u tu kategoriju, ali zašto je ipak ne biste započele drukčije. Jednako je možda razmišljala i prekrasna Rosie Huntington-Whiteley kada je nekoliko dana prije nove godine skratila dugu kosu koja joj je godinama svojevrstan zaštitni znak. Iako za njezinu novu, postupno ošišanu i lagano nijansiranu frizuru do ramena već govore kako će biti najkopiranija u 2015., predlažemo vam još nekoliko varijanti koje ćete sigurno obožavati. Nakon višegodišnje dominacije ombre efekta u svim mogućim kombinacijama boja, ove godine bojanje je “ili-ili”. 

S jedne strane imamo prirodne, kao suncem nastale pramenove, i kombinaciju plave i smeđe nijanse, a s druge, tzv. uzorke na kosi koje najbolje nosi pjevačica Gwen Stefani i blijedoružičaste pramenove koji savršeno pristaju glumici Sienni Miller. Velika novost u oblikovanju kose je i konturiranje koje smo dosad poznavali samo u kontekstu make-upa, a od kojekakvih frizerskih pomagala sigurno će vam trebati pegla za kosu, sa što više nastavaka to bolje. Jer već pretpostavljate, vraćaju se osamdesete. Ako nosite kratku kosu, birajte klasični pixie, ali u novoj glam-rock varijanti.

Getty/Guliver

Nova godina u znaku je kratke pixie frizure

Prošlogodišnja dominacija dugačkog boba iliti loba pokazala je kako se dužine kose kreću prema sve kraćoj. Vrijeme je za pixie! Postepeno ošišana kratka kosa može biti jednako profinjena i pomalo rokerska, kako je nosi Scarlett Johansson.

Uzorci se ovog proljeća ne nose samo na odjeći

Eklektičan stil slavne pjevačice u prošlih nam je nekoliko mjeseci predstavio još jednu novost - ovoga puta u oblikovanju kose. Njezini platinasti pramenovi dobili su kirurškom preciznošću odvojene pruge u najsmjelijim nijansama. Jer uzorci se ne nose više samo na odjeći, zar ne?

Wenn/Pixsell

Konturiranje više nije rezervirano samo za make-up

Konturiranje lica dominiralo je proteklom godinom u make-upu kao niti jednom prije. A tehnika će u 2015. obuhvatiti cijelu glavu. Konturiranje kose osmislio je britanski frizerski salon Charles Worthington - boja kose određuje se prema obliku lica i tenu kako bi cjelokupan dojam bio što bliže pravom beauty savršenstvu. Sjajna demonstracija je ona na britanskoj ljepotici Jordan Dunn.

Getty/Guliver

Nose se pramenovi koji izgledaju kao nakon ljetovanja

Pramenovi su ove sezone na svome vrhuncu. Posebno oni koji izgledaju kao da ste se vratili s dvotjednog ljetovanja. Prirodni look i dalje je na cijeni, a već godinama mu je vjerna Viktorijina anđelica, Miranda Kerr. 

Od frizerskih pomagala ne zaboravite na peglu za kosu

Pegle za kosu na sunce! Posebno ako imaju cik-cak nastavak. Osamdesete su se vratile na velika vrata, a s njima i najrazličitije “naelektrizirano” uvijanje kose. Dobar primjer djelomičnog ukrašavanja kose cik-cak nastavkom mogli smo vidjeti u backstageu proljetne kolekcije Stelle McCartney. 

PA/Pixsell

Ombre efekt u 2015. zamijenit će ‘bronde’

Ove godine nosi se “bronde”. Kombinacija engleskih riječi za plavu i smeđu kosu predstavlja prirodniju i suptilniju verziju tako popularnog ombre efekta. Već neko vrijeme ponosno ga pokazuje Beyonce pa ne sumnjamo u njegovu nadolazeću popularnost. 

DPA/Pixsell

Isprane ružičaste pramenove nose plavuše

Iako najčešće hvalimo njezin odjevni stil, glumica Sienna Miller ove godine ima i pravi beauty adut. Njezinu plavu kosu krase isprani ružičasti pramenovi, a isti trend u Hollywoodu promoviraju i Kate Hudson te Jemima Kirke. A tek će ljeto biti pravo vrijeme za testiranje ovog looka.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote ekskluzivno uz 24sata!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje