Obavijesti

Lifestyle

Komentari 310

Top trikovi za ukrašavanje bora - uz njih ne možete pogriješiti

Slijedite ova jednostavna pravila i postat ćete stručnjak u ukrašavanju drvca - ono će svaki put izgledati savršeno jer uz ovu metodu jednostavno ne možete pogriješiti

VIDEO

Ne morate potrošiti cijelo bogatstvo na ukrase da bi vaše drvce izgledalo savršeno. Tehnika slaganja ukrasa je najbitnija. 

Stvar je u tome da sve treba slagati cik-cak od vrha drvca prema podnožju. 

1. Počinjete s lampicama. Stavljate ih od vrha i slažete lijevo-desno prema dnu bora. Ako vam je bor prislonjen uz zid ne morate ih motati oko cijelog drvca jer se taj dio ionako ne vidi. Ukrasite samo dio koji se vidi. 


Trik prilikom postavljanja vrpci - nemojte ih samo ostaviti da leže na granama. Ako imate umjetno drvce, samo je omotajte jednom oko grane i bit će dovoljno da se lijepo pričvrsti. No ako imate pravo drvce, pomozite si metalnim kukicama za ukrase. Ima ih za kupiti u gotovo svim dućanima. Omotajte ih oko vrpce i zakačite za granu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Još vrpci za još bogatiji dojam - ako vam se sviđa ukrašavanje vrpcama - dodajte ih još, ali različite boje ili uzorka. Imajte na umu da što više stavljate vrpci, manje će vam trebati ukrasa. 

4. Stavljanje najvećih ukrasa - Najprije postavite one najveće ukrase i stavite ih malo unutar drvca, tada nisu baš na rubovima grana. To će stvoriti dubinu i dati dodatnu dimenziju cijelom izgledu. 

5. Ukrasi drugi po veličini - i njih stavljajte cik-cak odozgo prema dolje tamo gdje imate praznog mjesta. Ako niste zadovoljni bojom uvijek ih možete promijeniti tako da ih pošpricate sprejem u željenoj boji. 

6. Male kuglice - su posljednje koje stavljate i njih dodajete kako bi još dodatno obogatili drvce. 

7. Sprej za umjetni snijeg - ako želite snježni ugođaj u domu cijelo drvce malo nasprejajte snježnim sprejom. Nemojte cijelo drvce našpricati. Špricajte po malo. 

8. Malo življe boje - nakon što ste sve ovo napravili i želite dodatno istaknuti drvce stavite još nekoliko kuglica u istoj boji. Bitno je samo da se boja malo ističe od dosadašnjih kuglica da bi dodatno istaknula drvce. 

9. Šećer na kraju - zvijezda! Ide na sam vrh i oko nje nema nikakvih trikova. To je to. Vaš bor je savršen. Upalite lampice i uživajte u ugođaju. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje