Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Tražimo najcool mamu! Prijavi se na nagradni natječaj!

Tražimo najcool mamu! Prijavi se na nagradni natječaj!

Jeste li cool mama ili znate jednu takvu? Pošaljite nam fotografiju i opišite zašto baš vi ili neka druga mama zaslužujete titulu 'najcool mame' i osvojite vrijedne nagrade.

VIDEO

Biti mama znači toliko više nego donijeti dijete na svijet. Biti mama znači voljeti i poznavati to biće prije nego što ste ga upoznali. Biti mama znači najveći dar koji je neshvatljiv bilo kojoj ženi koja nema dijete u svom životu. To je povezanost koja je neusporediva i nepremostiva u bilo kojem obliku ili drugom odnosu. To je ljubav koja raste i raste, kojoj nema kraja, ljubav koja uvijek želi više i bolje.

Sve to ujedno znači i da ste cool mama. Mama koja je roditeljska figura, ali i prijateljica. Mama koja postavlja granice, ali dopušta djeci da budu svoja. I ono najvažnije - mama koja je bliska sa svojom djecom te ih u isto vrijeme voli, cijeni i poštuje takvima kakva jesu.

Vi ste cool mama ili znate jednu takvu? 

S obzirom da su svakodnevni poslovi, obaveze i životni stil doveli do toga da danas mame u većini slučajeva provode puno manje vremena sa svojim klincima, a problem postaje i veći jer to malo zajedničkog vremena ne provode kvalitetno - pozivamo sve cool mame da nam se pridruže u projektu Mame & klinci - be cool mama i pokažu da ipak nije sve tako sivo kao što se čini.

Ovjekovječite zabavni, edukativni ili kreativni trenutak s djecom i pošaljite nam fotografiju i kratki opis koji pokazuje zašto ste baš vi, vaša mama ili vaša prijateljica - 'najcool mama' koju znate i osvojite ulaznice za konferenciju "Mame&klinci powered by Klokanica. Saznaj više o konferenciji.

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru