Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Trebam li pristati da mi dečko za zaruke da prsten od bivše?'

'Jesam li nerazumna jer ne želim prsten kupljen za bivšu? Ne trebam skupi prsten ni dijamant, ali bih htjela da misli na mene kad ga kupuje. Bi li trebala to prešutjet i uzet ga?' - pitala je djevojka na blogu

Jedna je žena iz Singapura na blogu o problemima u vezama portala Reddit napisala kako je muškarac kojeg voli potrošio pravo bogatstvo na zaručnički prsten - koji je u prošloj vezi dao izraditi za bivšu zaručnicu. Sad kad su se dogovorili da se oni zaruče, pitao ju je bi li joj smetalo da joj pokloni 'taj prsten koji već ima, jer ionako samo stoji na njegovom ormariću i šteta je da se ne iskoristi'.

Objasnila je da su razgovarali o braku, i da se želi udati za njega jer zna da je 'onaj pravi'.

- On je odličan, potpuno neovisan, voli svoju obitelj, a i jedini je muškarac koji me usrećuje - napisala je. 

Allmoviephoto.com | Autor: Allmoviephoto.com Foto: Allmoviephoto.com

S bivšom za koju je dao napraviti prsten je prekinuo prije tri godine, nakon četiri godine veze, a prekinuli su jer mu je navodno 'više puta slomila srce'. 

- Ne znam koliko prsten vrijedi, znam samo da ga je on platio nekoliko tisuća dolara. A kako nju bivšu nije stigao zaprositi, dečko je zaključio da bi bilo dobro sada ga iskoristiti - prepričava.

Sadašnja je djevojka napisala i da ona 'razumije praktičnu stranu njegove ideje, jer bi novce koje bi potrošio na novi prsten mogli zajedno iskoristiti i uložiti u kuću ili nešto slično'. Dodala jeda ju ipak 'nešto probode' kad pomisli da bi nosila prsten napravljen za drugu ženu iako ga nikad nije stavila, ali i da je od žutog zlata s obojenim kamenom što 'nije njen stil'.

ISPOVIJEST Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'

- Jesam li nerazumna? Ne trebam skupi prsten ni dijamant, ali bih htjela da misli na mene kad ga kupuje. Bi li trebala to prešutjet i uzeti ga? - napisala je, a u komentarima su se svi su glavnom složili da ' nikako to ne bi trebala prešutjeti'. 

- Nisi nerazumna, prsten ima priču, a ti nisi dio nje - napisala joj je jedna djevojka, i dodala kako 'sigurno ne želi cijeli život imati na prstu podsjetnik na njegovu drugu, nerealiziranu ljubav'. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (88)
  • Trebo je on tebi presutjet da ga je kupio bivsoj

    21. 4. 2019,   22:13
  • Taj ti ima sat umjesto srca, odyebi to..

    21. 4. 2019,   22:53
  • Stvarno mislim da nije u redu ,potpuno razumijem tu ženu.On je isto glup što je to predložio,trebao se davno rješiti tog prstena.

    21. 4. 2019,   22:17