Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Trenerica za Victoria's Secret: Ovako izgubite salo na trbuhu

Trenerica za Victoria's Secret: Ovako izgubite salo na trbuhu

Želite li vitak struk? Saznajte najbolje vježbe pomoću kojih ćete izgubiti masne naslage oko struka, zahvaljujući vrhunskim savjetima trenerica modela Victoria's Secret

VIDEO

Prva vježba - Plank

- Spustite se na pod na sve četiri oslonivši se na podlaktice i koljena. Zatim podignite stopala unatrag i postavite se u plank položaj. Stisnite trbušne mišiće uvlačeći ih kao da žele ići prema stropu. Cilj je što duže zadržati mišiće u stanju napetosti - kaže Dede Lagree, vlasnica i voditeljica treninga u Lagree Fitness Studio u kojem je radila s poznatim manekenkama za Victoria's Secret Ashley Graham, Violom Davis, Elsom Hosk i Bellom Thorne.

 

Objavu dijeli Dede (@dedelagree)

Dede Lagree, dugogoišnja fitness trenerica, preporučuje da u početku žene drže plank poziciju 20 sekundi i s vremenom produžuju trajanje držanja planka do 1 minute. nakon isteka vremena žene se trebaju spustiti u osnovnu poziciju na koljena, odmoriti par sekundi i ponovo se postaviti u plank poziciju. I tako barem tri puta. 

Druga vježba - Bočni plank

- Bočni plank se radi na način da se na legnete na pod, okrenete na lijevi bok i odgurnete od poda lijevom rukom, a desnu ruku držite uz desni bok. Noge trebaju biti potpuno ispravljanje, lagano odmaknute jedna od druge dodirujući se na mjestu uporišta na podu. Uvucite trbuh. Podignite tijelo u zrak ispravljajući i izdužujući struk i trbušne mišiće tako da ravnotežu održavate lijevom rukom i desnom nogom - objašnjava Lagree.

Oblikujte svoje tijelo u samo 8 tjedana - njima je to uspjelo...
Oblikujte svoje tijelo u samo 8 tjedana - njima je to uspjelo...

Isto kao i kod običnog planka, Lagree savjetuje da se počne s intervalima od 20 sekundi i s vremenom se povećavaju do 1 minute. Vježbu treba ponoviti tri puta na oba boka.

Treća vježba - Istezanje trbušnih mišića

- Sjednite na pod s uzdignutim spojenim koljenima i petama udaljenima otprilike 30 centimetara od trupa tijela. Potom se lagano nagnite unatrag bez savijanja kralježnice (ovo je jako teško). Ako savijate kralježnicu, vježba gubi svoju svrhu - objašnjava Lagree.

Uzmite uteg i s obje ruke ga držite između nogu i trupa. Savijte laktove. Zatim uvlačite trbuh istovremeno se polako okrećući na stranu. Držite tu poziciju tri sekunde, zatim se polako okrenite na drugu stranu stalno držeći uteg u zraku.

Mali kućni detox program za blistavu i zdravu kosu, kožu...
Mali kućni detox program za blistavu i zdravu kosu, kožu...

Četvrta vježba - Trčanje u planku

Postavite se u plank poziciju. Povucite desno koljeno prema prsim. Dok koljeno privlačite prsima, uvucite trbušne mišiće što čvršće kako biste bili sigurni da vaše tijelo ostane u planku. Zatim brzo vratite desnu nogu na pod i povucite lijevo koljeno prema prsima.

Nastavite prebacivati koljena tako da stvarate pokrete slične trčanju. Ne treba se opterećivati brzinom izvedbe vježbe, puno bitnije ju je pravilno napraviti.

Peta vježba - Trbušnjaci

- Lezite, obraćajući pažnju da su vam leđa potpuno priljubljena uz pod. Spojite dlanove ruke iza glave. Potom podignite koljeno desne noge do prsa spajajući ih s lijevom rukom podižući lopatice od poda. Istovremeno maksimalno ispružite desnu nogu i zaokrenite torzo nadesno - daje detaljne upute Lagree.

 - Za vrijeme ove vježbe bitan je fokus i kontrola nad svakim mišićem u tijelu. Vježba se polako izvodi. Lagree savjetuje barem 20 ponavljanja u setu vježbe - objasnila je Lagree.

 

VIDI OVO: Profesionalna jedačica hrane: U 10 minuta pojede16 komada pizze

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara