Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trening bez odjeće, masiranje stražnjice, nauljeno hrvanje...

Osobni treneri odlučili su podijeliti svoja iskustva o tome kakve sve čudne prohtjeve imaju njihovi klijenti. Neki su morali slušati detalje ljubavne afere, a neki klijenti su se skinuli goli

Posao osobnog trenera sigurno nije lak, ali se ispostavilo da može biti i poprilično bizaran s vremena na vrijeme. ovisno o tome kakvog klijenta dobijete.

Iz tog razloga je anketirano više od 2000 osobnih trenera o njihovim najčudnijim zahtjevima koje su ikada dobili od klijenata, a neki od odgovora su zaista šokantni.

POGLEDAJTE VIDEO (o važnosti vježbanja za zdravlje):

Anketirani treneri morali su odgovoriti na pitanja poput: jesu li na poslu iskusili bilo kakvo neprimjereno ponašanje, jesu li njihovi klijenti imali čudne želje ili su trebali provesti trening na nekoj čudnoj lokaciji.

Odgovori su pokazali da je jedan osobni trener trebao držati lice klijenta tijekom vježbanja, dok je drugi tvrdio da je jedan čovjek želio vježbanje odraditi u spavaćoj sobi. Ipak, među najneobičnijim zahtjevima su svakako treninzi bez odjeće i hrvanje s nauljenim i golim grudima.

Jedan osobni trener je pak priznao da je se jedan od klijenata skinuo gol prije vježbanja, drugi tvrde da ih je klijent udario po stražnjici, a treći da je klijent počeo pričati o intimnim detaljima svoje ljubavne afere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogledajte još neke od deset najčudnijih zahtjeva koje su osobni treneri dobili od klijenata:

1. Goli treninzi
2. Hrvanje s golim i nauljenim grudima
3. Seks s klijentom
4. Slanje poruke nekom čovjeku na Tinderu u ime klijenta
5. Masaža stražnjice nakon svakog treninga
6. Da se ne znoje se tijekom vježbanja
7. Da uvedu neku šifu tijekom treninga koju će samo oni razumjeti
8. Da se tijekom vježbanja ne uspostavlja kontakt očima
9. Držanje lica klijenta tijekom vježbanja
10. Vrijeđanje i psovanje klijenta tijekom treninga

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (44)
  • Danas vjezbanje postalo opsesija zenama,onim mladjima al I starije prate to,trend koji posto poto moras prihvatiti da budes in,da budes prihvacena,gledana kao zena,tretirana s respektom :)) Svaka druga kao nesto vjezba :))) Al vise je to vjezbanje zbog drugih,zbog trendova,a manje zbog sebe :)) Vidi neka da susjeda Barica vjezba,eto ti I nje, da se u neku vjezbu..Haha..I obavezno to okaciti na drustvene mreze :))) Kao ona fitness kraljica :))

    20. 7. 2019,   20:27
  • Čudi me da niko nije poželeo da bude ovo biciklo pod ovom manekenkom🙄

    20. 7. 2019,   21:43
  • Kako bi poebao ovu na biciklu ufff

    20. 7. 2019,   21:00