Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trening je i za Ines pakleni oganj koji prži kalorije

None Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Domagoj i Tomislav, treneri u zagrebačkom City Fitness & spa centru, brinu se da trening bude ugodna i izdrživa aktivnost

Trener, to je čovjek koji vam otkrije da postoje mišići koje nikad niste osjetili, primjerice trbušnjaci. Mislili ste da je to dodatna oprema koju posjeduju manekeni i nindža kornjače. A onda vas trener posadi na loptu, ili na pod, i trbušni mišići postaju jedina stvar na koju mislite..., kaže Boris, koji, kao i Ines, tromjesečni režim vježbe želi pretvoriti u životni stil. Domagoj i Tomislav, treneri u zagrebačkom City Fitness & spa centru, brinu se da trening bude ugodna i izdrživa aktivnost. “Kružni trening” je ciklus vježbi koje radite na nekoliko sprava u nizu. Najprije se zagrijete na steperu ili nekoj drugoj spravi, a onda opterećujete mišiće: bicepse, gluteuse, kvadricepse... A onda opet.
- Smisao 'kružnog treninga’ je natjerati srce da stalno 'misli’ i 'radi’. Neki mišići su veliki, npr. na nogama ili leđima, a neki su mali, npr. oni na rukama, i ako tijekom cijelog treninga opterećujete jedne pa druge pa treće, srce će stalno morati raditi pod opterećenjem i pumpati krv na razne strane, što je puno učinkovitije - kaže Domagoj, koji se, baš poput Tomislava, pobrinuo za osmišljavanje treninga.  Koliko ih Ines i Boris slijede, pratite na www.zdravakrava.hr. Na sprave možete prikopčati i USB stick, čija vas memorija može voditi kroz osmišljeni plan. Pokazuju vam i broj potrošenih kalorija.>>> Boris je odmah dobio laganu upalu bicepsa!
Pivska trbušina mi je donijela više slave za jedan dan nego mozak za 20 godina, kaže Boris, koji kaže da ga zbog Zdrave Krave radoznalci stalno zovu na telefon i dodaje:
- Ima tu nešto utješno - trbuha se želim riješiti, a mozga ipak ne... Borisu su stručnjakinje iz Twin Time Health & Wellness Cluba najprije “uzele mjeru” precizno izmjerivši sve masne nakupine, a potom ga prepustile tretmanu, pilingu kože cijelog tijela.
- Sami se sebi činite kao keramička ploča električne peći, koju netko upravo čisti šmirglom. Najprije vas pošpricaju tekućinom, a onda 'šmirglaju’ od glave do pete - kaže novinar 24sata, koji dodaje da se nakon tretmana osjetio ponovno rođen.
- 'Feeling’ je odličan, čini se kao da su vam odčepili sve začepljene pore na koži i kao da, umjesto na nos i usta, dišete na cijelu kožu. To je izvrstan, prekrasan osjećaj!

>>> Ines se, kaže, rastužila kad je shvatila da je zakržljala
U Twin Time Health & Wellness Clubu osjećala sam se doslovno kao u raju. Masaža i tretman bili su božanstveni, kaže Ines, i dodaje: - To je prilika da jedanput na tjedan odlutam i fizički i psihički od svega što me muči. Vjerujem da će biti učinkovito jer je riječ o stručnjacima koji su nam individualno pristupili i pomno odradili sve preglede i pretrage. Vjerujem da će nakon tri mjeseca biti rezultata, osobito u kombinaciji s teretanom.

Više o programu mršavljenja čitajte na Zdravoj kravi

Komentari (2)
  • plaćeni oglas..kao i ono za Renatu Sopek ..to je sve skupo dozlaboga i neprihvaltjivo Hrvatskom džepu...

    2. 2. 2010,   11:48
  • ja ne kužim ljude koji uzimaju privatne trenere,nutricioniste i ine..pa baš sve se može naći na netu..pravilno izvodjenje vježbi,programi koji odgovaraju svima,prehrana,baš sve..ja sam se zgrozio kad sam pitao lika koji radi u teretani kolko naplaćuje te privatne treninge,kaže on 150kn po satu >

    2. 2. 2010,   16:57