Obavijesti

Lifestyle

Tri isprike koje nećete moći iskoristiti ovog rujna

Tri isprike koje nećete moći iskoristiti ovog rujna
1

Najvažnije stvari ne dolaze brzo i rijetko kad su jednostavne. No, ako nam nešto u životu dolazi brzo i lako, onda su to isprike (i odgađanje)

VIDEO

Ovog rujna dm i L'Oreal treći mjesec za redom tri isprike koje najčešće koristimo uklanjaju eko akcijom koja je izvrsna "isprika" da već danas počnete odvajati otpad.

1. Jednostavno ne stignem

Akcija dm-a i L'Oreala započela je u srpnju. Zasigurno ste barem jednom u protekla dva mjeseca posjetili dm. Na raspolaganju imate još cijeli rujan. Zato pri sljedećoj kupovini u dm-u sa sobom ponesite plastičnu ambalažu kozmetičkog proizvoda bilo koje marke (i bez obzira na mjesto kupovine) i odložite ju u za to predviđene spremnike. Za jednu predanu ambalažu moći ćete ostvariti 30 % popusta pri kupovini bilo kojih proizvoda marki L'Oreal Paris i Garnier te Mixa proizvoda za njegu lica.

2. Nikako mi nije usput

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ionako morate kupiti novi šampon, zar ne? Zašto onda sa sobom u najbližu prodavaonicu dm-a ne biste ponijeli ambalažu potrošenog šampona i učinili nešto dobro za okoliš?  Postoji čak 157 lokacija u 60 gradova na kojima  možete ostaviti prazna pakiranja šampona, gelova za tuširanje, regeneratora za kosu.... Najusputniji dm centar za zaštitu okoliša pronađite na poveznici: dm.hr/prodavaonice.

3. Što god ja napravim ionako neće pomoći

Prodavaonice dm-a u Hrvatskoj svaki dan posjeti više od 80.000 ljudi u 60 gradova - zamislite da svaki kupac dm-a umjesto "Što god ja napravim ionako neće pomoći "kaže "Zajedno možemo napraviti velike promjene" - a te velike promjene su nužne.
Nećemo citirati Cesarićev "Slap", iako dolazimo u napast s obzirom na to da u jednoj godini u oceanima završi između 5 i 14 milijuna tona plastičnog otpada.

Na kraju, sjetite se da je svaki, i najmanji korak prema životu koji je usklađeniji s potrebama prirode neprocjenjiv. Već smo početkom kolovoza zakoračili u ekološki dug što znači da smo iskoristili sve prirodne resurse planeta za 2017. godinu. 

Nije li krajnje je vrijeme da isprike postanu stvar prošlosti, a zaštita okoliša sadašnjost i budućnost svih nas?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju