Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri mjeseca nakon spoja curi rekao 'što sve s njom ne valja'

Trebala bi stavljati manje šminke i biti prirodnija i decentnija, napisao je dečko u poruci djevojci, u kojoj je naveo sve njene mane koje su razlog zbog kojeg se nije prije javio

Britanka Kimberley Latham-Hawkesford je prije tri mjeseca bila na spoju s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za pronalaženje partnera. Nakon što su jednu večer izašli, muškarac se tri mjeseca nije javljao, a onda joj je jednog dana došla njegova poruka. Kimberly, kaže, do tada nije ni razmišljala o njemu, a njegova dugačka poruka je glasila:

- Znam da smo se vidjeli prije tri mjeseca, a htio bih objasniti zašto se nisam javljao prije, imam par dobrih razloga i mislim da je spoj mogao proći i bolje  - napisao je muškarac, i dodao da se 'ispričava ako će je uvrijediti', a odmah nakon toga objasnio Kimberley da bi izgledala super kad bi izgubila koji kilogram.

Foto: metro.co.uk

- Jako si blijeda, znam da ne voliš sunce, ali malo sunčanja ti ne bi škodilo, a budući da imaš velike grudi trebala bi nositi malo dublji dekolte - napisao je dečko u poruci, i objasnio da bi mu bilo draže kad bi nosila odjeću koja bolje pristaje njenoj liniji, ili da malo promijeni stil. Dodao je i da bi trebala obojiti kosu u 'normalnu' boju, i staviti ekstenzije jer je 'duža kosa privlačnija'. 

ŠTO ŽENE ŽELE? Žene otkrile 15 razloga zbog kojih se odluče spavati s nekim

- Trebala bi stavljati i manje šminke i biti prirodnija i decentnija - napisao je, ali je ipak zanemario ljubav prema prirodnom i napomenuo još i kako bi 'mogla staviti filere i popuniti usne jer bi tako izgledala više seksi'. 

- Treba ti i više samopouzdanja, to je seksi - dodao je, iako je ranije rekao da bi trebala malo smršaviti. 

Foto: metro.co.uk

- Budi obzirnija prema drugima, mogla si me poljubiti, a ne da zbog tebe imam problema s egom - napisao je dečko u poruci Kimberley, i dodao da bi trebala 'manje pričati o svojoj prošlosti, ali i da se ne bi trebala nuditi da plati piće jer se tako on glupo osjeća i ne želi da ona pomisli kako nema novca'. Njegovu je cijelu poruku objavio portal Metro.

ŠTO SE DOGAĐA S KRALJEVSKOM OBITELJI? 'Meghan i Kate su velike glumice'

Komentari (37)
  • Ovaj totalno kontradiktoran...Ono što valja on osudjuje,ono što ne valja on želi...Dalabu,našao na prvom sastanku suditi,a nije dao šansu da je stvarno bolje upozna,a još jadnije što se uopšte i javio na ovakav način posle toliko vremena od sastanka,umesto da je izvinjenje uputio,on još omalovažavao...Psiho,prikriveni psiho teško se njegovoj ženi,ako uopšte bude mogao se oženiti,kad se ovako uvrnuto ponaša i razmišlja......

    13. 3. 2019,   18:57
  • Kad upozna decka ko je gleda srcem nece imati ni jednu manu..

    13. 3. 2019,   18:23
  • Kad upozna decka ko je gleda srcem nece imati ni jednu manu..

    13. 3. 2019,   18:23